Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати смачне овочеве рагу з м’ясом

Якщо у вашому будинку є чоловік, або ви просто хочете приготувати страву посытнее, приготуйте овочеве рагу з м’ясом. Для цього рецепта краще взяти лопаткову частину свинини, вона більш апетитна і швидко готується.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 4 шт.
  • М’ясо – 350 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Помідори – 5 шт.
  • Морква – 2шт.
  • Болгарський перець – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Перець чорний – за смаком.
  • Олія – для смаження.

Процес приготування:

  • Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді з маслом.
  • М’ясо нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до цибулі смажитися під закритою кришкою на 5 хвилин.
  • Після цього додаємо в ємність морква, яку потрібно нарізати брусочками. Закриваємо кришку і смажимо ще п’ять хвилин.
  • Тим часом нарізаємо кабачки з картоплею кубиками, а болгарський перець і помідори шматочками.
  • Вводимо по черзі, через п’ять хвилин смаження спочатку перець, потім картопля, кабачок, помідор. Після кожного разу тушкуємо під кришкою 5 хвилин. Після кабачка солимо блюдо, але не перемішуємо.
  • Коли всі овочі закладені, досолює рагу, перчимо, перемішуємо і тушкуємо до готовності.
  • В самому кінці посипаємо свіжою зеленню.
  • Приємного апетиту!