Овочеве рагу з кабачками і картоплею – 10 рецептів приготування з фото покроково
Як приготувати смачне овочеве рагу з м’ясом
Якщо у вашому будинку є чоловік, або ви просто хочете приготувати страву посытнее, приготуйте овочеве рагу з м’ясом. Для цього рецепта краще взяти лопаткову частину свинини, вона більш апетитна і швидко готується.
Інгредієнти:
Кабачки – 4 шт.
М’ясо – 350 гр.
Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – 3 шт.
Помідори – 5 шт.
Морква – 2шт.
Болгарський перець – 2 шт.
Сіль – за смаком.
Зелень – за смаком.
Перець чорний – за смаком.
Олія – для смаження.
Процес приготування:
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями і злегка обсмажуємо на сковороді з маслом.
М’ясо нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до цибулі смажитися під закритою кришкою на 5 хвилин.
Після цього додаємо в ємність морква, яку потрібно нарізати брусочками. Закриваємо кришку і смажимо ще п’ять хвилин.
Тим часом нарізаємо кабачки з картоплею кубиками, а болгарський перець і помідори шматочками.
Вводимо по черзі, через п’ять хвилин смаження спочатку перець, потім картопля, кабачок, помідор. Після кожного разу тушкуємо під кришкою 5 хвилин. Після кабачка солимо блюдо, але не перемішуємо.
Коли всі овочі закладені, досолює рагу, перчимо, перемішуємо і тушкуємо до готовності.