Курка цілком запечена в духовці з хрусткою скоринкою – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково

Фарширований картоплею курка — неймовірно смачний рецепт

Фарширована курка – відмінне ситне блюдо. У цьому рецепті ми розглянемо, як готувати курочку, фарширований картоплею. Обов’язково скористайтеся цим рецептом, коли у вас буде привід і гарний настрій.

Інгредієнти:

  • Курка – 1,5 кг
  • Картопля – 6-7 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Сметана – 5 ст. л.
  • Аджика – 3 ст. л.
  • Спеції для курки – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

  • Ретельно вимийте курочку, обсушіть її рушником і відкладіть. Потім вимийте і очистіть картоплю і цибулю. Після цих маніпуляцій займіться приготуванням соусу.
  • В окремій ємності, піалі або чаші змішайте майонез, аджику і спеції. Додайте сіль, і гарненько все перемішайте до однорідності.
  • Ретельно змастіть курку соусом і зовні, і всередині після чого відправте птицю в холодильник на пару годин. Так курка насититься аромат приправ.
  • Картоплю і цибулю наріжте. Картоплю наріжте на маленькі кубики, а цибулю просто дрібно порубаєте. Перемішайте овочі в окремій мисці. Додайте сіль і спеції, якщо хочете.
  • Щільно набийте курячу тушу картоплею з цибулею, а потім зашийте харчової ниткою або заколіть її зубочистками.
  • Курочку вкладете в пакет для запікання, защипайте краю і помістіть рукав на деко. Потім поставте деко в духовку, нагріту до 180 градусів і запікайте 40 хвилин.
  • Через цей час пакет з куркою повинна роздутися, тоді його можна проткнути і надрізати, злегка розгорнути і дати курці зарум’янитися протягом 20-30 хвилин.
  • Коли птах, фарширована картопля буде готова, вийміть зубочистки і подавайте птицю зі свіжими овочами і соусами.