Фарширований картоплею курка — неймовірно смачний рецепт
Фарширована курка – відмінне ситне блюдо. У цьому рецепті ми розглянемо, як готувати курочку, фарширований картоплею. Обов’язково скористайтеся цим рецептом, коли у вас буде привід і гарний настрій.
Інгредієнти:
- Курка – 1,5 кг
- Картопля – 6-7 шт.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Сметана – 5 ст. л.
- Аджика – 3 ст. л.
- Спеції для курки – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
- Ретельно вимийте курочку, обсушіть її рушником і відкладіть. Потім вимийте і очистіть картоплю і цибулю. Після цих маніпуляцій займіться приготуванням соусу.
- В окремій ємності, піалі або чаші змішайте майонез, аджику і спеції. Додайте сіль, і гарненько все перемішайте до однорідності.
- Ретельно змастіть курку соусом і зовні, і всередині після чого відправте птицю в холодильник на пару годин. Так курка насититься аромат приправ.
- Картоплю і цибулю наріжте. Картоплю наріжте на маленькі кубики, а цибулю просто дрібно порубаєте. Перемішайте овочі в окремій мисці. Додайте сіль і спеції, якщо хочете.
- Щільно набийте курячу тушу картоплею з цибулею, а потім зашийте харчової ниткою або заколіть її зубочистками.
- Курочку вкладете в пакет для запікання, защипайте краю і помістіть рукав на деко. Потім поставте деко в духовку, нагріту до 180 градусів і запікайте 40 хвилин.
- Через цей час пакет з куркою повинна роздутися, тоді його можна проткнути і надрізати, злегка розгорнути і дати курці зарум’янитися протягом 20-30 хвилин.
- Коли птах, фарширована картопля буде готова, вийміть зубочистки і подавайте птицю зі свіжими овочами і соусами.