Котлети з минтая – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково

Домашні котлети з минтая з манкою

У цьому рецепті вам пропонується в рибних котлетах замінити білий хліб манною крупою. Котлети з манкою вийдуть більш повітряними і ніжними. Форму вони тримають добре, не дивуйтеся.

Інгредієнти:

  • Минтай – 0.5 кг (3 тушки).
  • Манна крупа – 4 ст. л.
  • Цибулю і яйце – 1 шт.
  • Вершки – ½ ст.
  • Сіль і чорний мелений перець за смаком.

Процес приготування:

  • Тушки минтая добре промиваємо і відокремлюємо м’ясо від кісточок.
  • Подрібнюємо минтай, попередньо порізавши його на невеликі шматочки, в чаші блендера на невеликій швидкості.
  • Приготований фарш перекладаємо в окремий посуд.
  • Чистимо цибулину, також подрібнюємо в блендері і додаємо до рибного фаршу.
  • У приготовлений фарш розбиваємо яйце, додаємо манну крупу і наливаємо вершки у вказаній в рецепті кількості.
  • Фарш посипаємо по своєму смаку сіллю і чорним меленим перцем і добре перемішуємо, щоб вийшов однорідної консистенції.
  • Потім поміщаємо посуд з фаршем на одну годину в холодильник, щоб набухла манна крупа.
  • Через годину мокрими руками робимо з фаршу невеликі круглі котлетки і обсипаємо їх паніровкою або борошном з усіх боків.
  • Розігріваємо сковорідку з олією і смажимо у ньому котлети до рум’яного кольору. До таких котлет можете подати будь-який гарнір, так і в холодному стані вони будуть дуже смачними.
  • Їжте на здоров’я!