Котлети з минтая – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт приготування рибних котлет з салом
У даному рецепті вам пропонується додати у фарш з минтая свиняче сало. Воно додасть котлет незвичайний ніжний та делікатний смак і повністю нівелює рибний присмак. Також за бажанням у фарш можна додати обсмажені моркву і цибулю. У вас вийде чудове блюдо і для повсякденного, і для святкового столу.
Інгредієнти:
Філе минтая – 1.5 кг.
Свіже свиняче сало – 400 р.
Яйце і цибуля – 2 шт. по
Часник – 1 головка.
Чорний мелений перець і сіль за смаком.
Панірувальні сухарі і масло для смаження.
Процес приготування:
Попередньо розморожуємо в холодильнику філе риби або цілі тушки.
Тушки обробляємо на філе, ретельно видаляючи всі кісточки. Промиваємо рибу і обсушуємо рушником.
Рибу і свиняче сало нарізаємо на середні шматочки.
Чистимо від луски цибулин і головку часнику.
В чаші блендера або кухонного комбайна подрібнюємо рибу разом з цибулею і часником і салом.
Отриманий фарш кладемо в глибоку миску.
Додаємо до нього яйця, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Фарш ретельно вимішуємо до однорідної текстури і відбиваємо.
Формуємо з фаршу красиві однакові за розміром котлети і паніруємо їх у сухарях.
Смажимо котлети на маленькому вогні і на добре розігрітій олії до отримання золотистої скоринки з усіх боків.