Котлети з минтая – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково

Соковиті рибні котлети з минтая в мультиварці

Вашій увазі надається цікавий рецепт приготування рибних котлет з фаршу минтая. У фарш додаємо натерту моркву. А кожну котлету покладемо по шматочку сиру і запечемо їх в мультиварці. Дані інгредієнти, ідеально поєднуючись, додадуть страві особливого смаку.

Інгредієнти:

  • Філе минтая – 0.5 кг.
  • Білий хліб – 4 скибочки.
  • Яйце, цибуля і морква – по 1 шт.
  • Твердий сир – 55 р.
  • Вершки – 2 ст. л.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль і спеції за смаком.

Процес приготування:

  • Попередньо розморозьте рибне філе в холодильнику або холодній воді і потім добре відіжміть з нього зайву рідину.
  • Замочіть у вершках скибочки білого хліба.
  • Рибне філе порізати на шматочки і подрібнити на м’ясорубці або в чаші блендера. Перекладіть отриманий фарш в окремий посуд.
  • Почистіть цибулю і морквину, і промийте їх. Потім цибулю дрібно наріжте, моркву подрібнити на крупній тертці і покладіть їх до фаршу.
  • Додайте у фарш яйце і замочений білий хліб.
  • Фарш посипте сіллю і спеціями за смаком і добре перемішайте до однорідності.
  • Наріжте сир на поздовжні шматочки.
  • Руками, змоченими в холодній воді, сформуйте з фаршу котлети, помістивши всередину по шматочку сиру. Котлети обваляйте в пшеничного борошні, хоча можна взяти панірувальні сухарі, манку або вівсяну муку.
  • В мультиварці встановіть програму «Випічка» на 30 хвилин і налийте в келих трохи рослинного масла.
  • Обсмажте котлети по 15 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
  • Подайте до столу гарячими і з будь-яким смачним гарніром.
  • Приємного апетиту!