Котлети з минтая – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково
Соковиті рибні котлети з минтая в мультиварці
Вашій увазі надається цікавий рецепт приготування рибних котлет з фаршу минтая. У фарш додаємо натерту моркву. А кожну котлету покладемо по шматочку сиру і запечемо їх в мультиварці. Дані інгредієнти, ідеально поєднуючись, додадуть страві особливого смаку.
Інгредієнти:
Філе минтая – 0.5 кг.
Білий хліб – 4 скибочки.
Яйце, цибуля і морква – по 1 шт.
Твердий сир – 55 р.
Вершки – 2 ст. л.
Борошно – 2 ст. л.
Сіль і спеції за смаком.
Процес приготування:
Попередньо розморозьте рибне філе в холодильнику або холодній воді і потім добре відіжміть з нього зайву рідину.
Замочіть у вершках скибочки білого хліба.
Рибне філе порізати на шматочки і подрібнити на м’ясорубці або в чаші блендера. Перекладіть отриманий фарш в окремий посуд.
Почистіть цибулю і морквину, і промийте їх. Потім цибулю дрібно наріжте, моркву подрібнити на крупній тертці і покладіть їх до фаршу.
Додайте у фарш яйце і замочений білий хліб.
Фарш посипте сіллю і спеціями за смаком і добре перемішайте до однорідності.
Наріжте сир на поздовжні шматочки.
Руками, змоченими в холодній воді, сформуйте з фаршу котлети, помістивши всередину по шматочку сиру. Котлети обваляйте в пшеничного борошні, хоча можна взяти панірувальні сухарі, манку або вівсяну муку.
В мультиварці встановіть програму «Випічка» на 30 хвилин і налийте в келих трохи рослинного масла.
Обсмажте котлети по 15 хвилин з кожного боку до утворення золотистої скоринки.
Подайте до столу гарячими і з будь-яким смачним гарніром.