Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково

Як приготувати салат з печінкою тріски в тарталетках?

Закуска, приготована за цим рецептом, безсумнівно, стане частим гостем на вашому столі, адже бутерброди вже не актуальні і в тренді залишаються тарталетки. Це закуска готується швидко і красиво виглядає на святковому столі.

Інгредієнти:

  • Готові тарталетки – 12 шт.
  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Огірки мариновані і яйце – 2 шт. по
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Зелень за смаком.

Процес приготування:

  • Відкрийте баночку з печінкою тріски, злийте масло, печінка розімніть з допомогою виделки або ножа.
  • Поріжте на невеликі кубики (приблизно 3х3 мм) мариновані огірочки.
  • Відварені яйця почистіть від шкаралупи і наріжте на маленькі кубики.
  • Свіжу зелень (петрушку і кріп) промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте.
  • Всі нарізані продукти складіть в окремий посуд, заправте майонезом і акуратно перемішайте. Сіль в цю закуску можна не додавати.
  • За бажанням можете додати до салату дуже дрібно нашатковану цибулю.
  • Приготований салат красиво розкладіть в тарталетки.
  • Тарталетки покладіть на великому блюді на листках салату. Декоруйте салат листочком петрушки і ягідками журавлини.
  • Приємного апетиту!