Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково
Як приготувати салат з печінкою тріски в тарталетках?
Закуска, приготована за цим рецептом, безсумнівно, стане частим гостем на вашому столі, адже бутерброди вже не актуальні і в тренді залишаються тарталетки. Це закуска готується швидко і красиво виглядає на святковому столі.
Інгредієнти:
Готові тарталетки – 12 шт.
Печінка тріски – 1 банка.
Огірки мариновані і яйце – 2 шт. по
Майонез – 2 ст. л.
Зелень за смаком.
Процес приготування:
Відкрийте баночку з печінкою тріски, злийте масло, печінка розімніть з допомогою виделки або ножа.
Поріжте на невеликі кубики (приблизно 3х3 мм) мариновані огірочки.
Відварені яйця почистіть від шкаралупи і наріжте на маленькі кубики.
Свіжу зелень (петрушку і кріп) промийте, обсушіть серветкою і дрібно наріжте.
Всі нарізані продукти складіть в окремий посуд, заправте майонезом і акуратно перемішайте. Сіль в цю закуску можна не додавати.
За бажанням можете додати до салату дуже дрібно нашатковану цибулю.
Приготований салат красиво розкладіть в тарталетки.
Тарталетки покладіть на великому блюді на листках салату. Декоруйте салат листочком петрушки і ягідками журавлини.