Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково
Дуже смачний салат з печінкою тріски, з рисом і яйцем
У даному рецепті вам пропонується приготувати цей вишуканий і ніжний салат тільки з тріскової печінки, відвареного розсипчастого рису, яєць і цибулі. У вас вийде чудова і ситна закуска до святкового столу. Подавати можна і в порційному посуді, і на загальній салатниці.
Інгредієнти:
Печінка тріски – 300 р.
Яйце – 3 шт.
Цибуля – 2 шт.
Рис відварений – 1 ст.
Сіль і майонез за смаком.
Процес приготування:
Спочатку відваріть круто яйця і охолодіть їх.
Відваріть до готовності рис. Важливо, щоб він вийшов розсипчастим.
Цибулини (середні) почистіть від лушпиння і наріжте тонкими четвертинками. Покладіть цибулю в миску на 10 хвилин залийте киплячою водою, щоб пішла гіркота. Потім воду злийте і цибулю охолодіть.
Відварені яйця очистіть від шкаралупи і подрібніть на крупній тертці. Покладіть їх у салатницю.
Додайте до яєць охолоджений цибулю і стакан відвареного рису.
Баночку з печінкою тріски відкрийте, дістаньте шматочки і трохи подрібніть їх за допомогою виделки.
Покладіть печінку до салату.
Салат посипте по своєму смаку сіллю, заправте майонезним соусом і акуратно перемішайте.