Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково

Дуже смачний салат з печінкою тріски, з рисом і яйцем

У даному рецепті вам пропонується приготувати цей вишуканий і ніжний салат тільки з тріскової печінки, відвареного розсипчастого рису, яєць і цибулі. У вас вийде чудова і ситна закуска до святкового столу. Подавати можна і в порційному посуді, і на загальній салатниці.

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 300 р.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Рис відварений – 1 ст.
  • Сіль і майонез за смаком.

Процес приготування:

  • Спочатку відваріть круто яйця і охолодіть їх.
  • Відваріть до готовності рис. Важливо, щоб він вийшов розсипчастим.
  • Цибулини (середні) почистіть від лушпиння і наріжте тонкими четвертинками. Покладіть цибулю в миску на 10 хвилин залийте киплячою водою, щоб пішла гіркота. Потім воду злийте і цибулю охолодіть.
  • Відварені яйця очистіть від шкаралупи і подрібніть на крупній тертці. Покладіть їх у салатницю.
  • Додайте до яєць охолоджений цибулю і стакан відвареного рису.
  • Баночку з печінкою тріски відкрийте, дістаньте шматочки і трохи подрібніть їх за допомогою виделки.
  • Покладіть печінку до салату.
  • Салат посипте по своєму смаку сіллю, заправте майонезним соусом і акуратно перемішайте.
  • Святкова закуска готова.
  • Приємного апетиту!