Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково
Покроковий рецепт салату з печінки тріски з зеленим горошком
За пропонованим рецептом ви можете приготувати поживний і насичений салат з печінки тріски з додаванням зеленого горошку. Блюдо відноситься до варіантів «на швидку руку». Смак у цієї закуски ідеальний, особливо якщо майонез приготуєте самі.
Інгредієнти:
Печінка тріски – 1 банка.
Зелений горошок – ½ банки.
Яйце і мариновані огірки – 2 шт. по
Цибуля зелена – 1 пучок.
Майонез – 1 ст. л.
Сіль і перець за смаком.
Процес приготування:
Заздалегідь відварюємо курячі яйця круто, охолоджуємо їх і чистимо від шкаралупи.
Яйця нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в глибоку салатницю.
Мариновані огірочки нарізаємо такими ж кубиками і кладемо в салатницю.
Відкриваємо баночку з печінкою тріски і зливаємо з неї масло.
Печінку подрібнюємо за допомогою вилки і додаємо до салату.
Відкриваємо баночку горошку, краще взяти «мозкового сорту», зливаємо рідину і половину горошку пересипаємо до салату.
Салат посипаємо сіллю і перцем за смаком, кладемо майонез і акуратно перемішуємо.
Викладаємо салат (це для краси) у спеціальне кільце і посипаємо зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею.