Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт салату з печінки тріски з зеленим горошком

За пропонованим рецептом ви можете приготувати поживний і насичений салат з печінки тріски з додаванням зеленого горошку. Блюдо відноситься до варіантів «на швидку руку». Смак у цієї закуски ідеальний, особливо якщо майонез приготуєте самі.

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Зелений горошок – ½ банки.
  • Яйце і мариновані огірки – 2 шт. по
  • Цибуля зелена – 1 пучок.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Сіль і перець за смаком.

Процес приготування:

  • Заздалегідь відварюємо курячі яйця круто, охолоджуємо їх і чистимо від шкаралупи.
  • Яйця нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в глибоку салатницю.
  • Мариновані огірочки нарізаємо такими ж кубиками і кладемо в салатницю.
  • Відкриваємо баночку з печінкою тріски і зливаємо з неї масло.
  • Печінку подрібнюємо за допомогою вилки і додаємо до салату.
  • Відкриваємо баночку горошку, краще взяти «мозкового сорту», зливаємо рідину і половину горошку пересипаємо до салату.
  • Салат посипаємо сіллю і перцем за смаком, кладемо майонез і акуратно перемішуємо.
  • Викладаємо салат (це для краси) у спеціальне кільце і посипаємо зверху дрібно нарізаною зеленою цибулею.
  • Даємо салату трохи настоятися і подаємо до столу.
  • Приємного апетиту!