Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково

Салат з печінкою тріски, з яйцями і свіжим огірком

У цьому рецепті вам пропонується приготувати салат з печінки зі свіжим огірочком і яйцем. Це поєднання продуктів є класичним. Закуска буде легкою, ніжною, з неповторним ароматом свіжого огірка, важливо тільки купити якісну печінку.

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Свіжий огірок – 2 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез, сіль і зелений лук по смаку.

Процес приготування:

  • Курячі яйця зваріть круто, остудіть їх і почистіть від шкаралупи.
  • Яйця наріжте невеликими кубиками і покладіть в салатницю.
  • Огірки добре промийте холодною водою, видалити кінчики і наріжте на кубики, такі ж, як і яйце. Покладіть їх у салатницю.
  • Відкрийте баночку з печінкою тріски і перекладіть весь вміст на окрему тарілочку, залишивши половину масла.
  • Потім за допомогою вилки печінка розімніть, тільки не дуже дрібно. Додайте печінку до салату.
  • Салат посоліть і заправте майонезом по своєму смаку. Акуратно перемішайте і залиште на 30 хвилин для настоювання.
  • Помийте зелений лук, дрібно наріжте і посипте їм приготований салат.
  • Приємного апетиту!