Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково

Салат з печінкою тріски і зеленою цибулею

За пропонованим рецептом ви можете швидко приготувати з трьох продуктів – тріскової печінки, зеленої цибулі і яєць – чудову і корисну закуску. У ній буде багато корисних речовин, мінералів і вітаміну D, що важливо в харчуванні дітей. Подати закуску можна у вигляді салату або просто намазати на скибочку свіжого хліба. Готуємо без майонезу, лише на олії з консервів.

Інгредієнти:

  • Печінка тріски – 1 банка.
  • Яйце – 6 шт.
  • Цибуля зелена – 1 пучок.

Процес приготування:

  • Яйця зваріть круто, добре охолодіть і очистіть від шкаралупи. Потім очищені яйця промийте холодною водою, щоб видалити дрібні частинки шкаралупи, адже готуємо для дітей.
  • Поріжте яйця на великі кубики і помістіть в глибоку салатницю.
  • Зелену цибулю промити холодною водою, дрібно наріжте і покладіть в окрему мисочку. Потім нарізану цибулю трохи посоліть і ложкою перетріть з сіллю. Додайте цибулю до яєць.
  • Відкрийте баночку з консервованої печінкою і перекладіть вміст разом з маслом в мисочку. З допомогою виделки розімніть печінку і перемішайте з олією. Потім перекладіть її в салатницю до решти продуктів.
  • Салат акуратно перемішайте, розкладіть в маленькі формочки, посипте зверху свіжою зеленню і подайте на стіл.
  • Їжте на здоров’я!