Класичний салат з печінкою тріски – 10 дуже смачних і простих рецептів з фото покроково
Салат з печінкою тріски і зеленою цибулею
За пропонованим рецептом ви можете швидко приготувати з трьох продуктів – тріскової печінки, зеленої цибулі і яєць – чудову і корисну закуску. У ній буде багато корисних речовин, мінералів і вітаміну D, що важливо в харчуванні дітей. Подати закуску можна у вигляді салату або просто намазати на скибочку свіжого хліба. Готуємо без майонезу, лише на олії з консервів.
Інгредієнти:
Печінка тріски – 1 банка.
Яйце – 6 шт.
Цибуля зелена – 1 пучок.
Процес приготування:
Яйця зваріть круто, добре охолодіть і очистіть від шкаралупи. Потім очищені яйця промийте холодною водою, щоб видалити дрібні частинки шкаралупи, адже готуємо для дітей.
Поріжте яйця на великі кубики і помістіть в глибоку салатницю.
Зелену цибулю промити холодною водою, дрібно наріжте і покладіть в окрему мисочку. Потім нарізану цибулю трохи посоліть і ложкою перетріть з сіллю. Додайте цибулю до яєць.
Відкрийте баночку з консервованої печінкою і перекладіть вміст разом з маслом в мисочку. З допомогою виделки розімніть печінку і перемішайте з олією. Потім перекладіть її в салатницю до решти продуктів.
Салат акуратно перемішайте, розкладіть в маленькі формочки, посипте зверху свіжою зеленню і подайте на стіл.