Класичне лобіо з червоної квасолі – 10 рецептів з фото покроково

Покроковий рецепт класичного лобіо з томатною пастою

Лобіо з томатною пастою – це дуже строкате і пряна страва з квасолі. Томатна паста відмінно замінить свіжі помідори і скоротить час готування. Таке лобіо можна приготувати навіть на швидку руку. Здивуйте свою сім’ю оригінальним блюдом!

Порції: 4

Час приготування: 25 хв.

Інгредієнти:

  • Квасоля (консервована) – 450 гр.
  • Перець – 1 шт.
  • Томатна паста – 200гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 шт.
  • Кінза — 30 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Приправи – за смаком

Процес приготування:

  • Нарізаємо і обсмажуємо цибулю.
  • Часник подрібнюємо пресом, а перець очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими квадратиками.
  • Додаємо часник і перець до цибулі, а потім додаємо томатну пасту і викладаємо квасоля. Солимо і приправляємо.
  • Тушкуємо на помірному вогні протягом 15 хв. В кінці прикрашаємо блюдо кінзою. Готово!
  • Приємного апетиту!