Лобіо з консервованої червоної квасолі
Лобіо з консервованої червоної квасолі – це швидкий спосіб приготування класичного страви грузинської кухні. Для нього можна використовувати як домашню заготовку, так і покупну квасоля. Це відмінне рішення, якщо часу на готування зовсім не вистачає. Адже завжди хочеться дивувати рідних чимось неймовірним!
Порції: 12
Час приготування: 30 хв.
Інгредієнти:
- Червона квасоля (консервована) – 2 банки
- Цибуля – 3 шт.
- Томатна паста – 4 ст. л.
- Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
- Винний соус – 2 ст. л.
- Волоські горіхи – 110 гр.
- Часник – 3 шт.
- Кінза/петрушка пучок
Процес приготування:
Приємного апетиту!