Класичне лобіо з червоної квасолі – 10 рецептів з фото покроково

Лобіо з консервованої червоної квасолі

Лобіо з консервованої червоної квасолі – це швидкий спосіб приготування класичного страви грузинської кухні. Для нього можна використовувати як домашню заготовку, так і покупну квасоля. Це відмінне рішення, якщо часу на готування зовсім не вистачає. Адже завжди хочеться дивувати рідних чимось неймовірним!

Порції: 12

Час приготування: 30 хв.

Інгредієнти:

  • Червона квасоля (консервована) – 2 банки
  • Цибуля – 3 шт.
  • Томатна паста – 4 ст. л.
  • Хмелі-сунелі – 2 ч. л.
  • Винний соус – 2 ст. л.
  • Волоські горіхи – 110 гр.
  • Часник – 3 шт.
  • Кінза/петрушка пучок

Процес приготування:

  • Підготуємо основу для засмажки. Для цього подрібнити горіхи в блендері або качалкою, а часник з допомогою преса або ножа.
  • Змішаємо інгредієнти і додамо до них винний соус. Це буде заправка для нашого лобіо.
  • Зелень і цибулю дрібно нарізаємо. Цибуля будемо смажити на слабкому вогні до рум’яної скоринки. Потім змішуємо наші продукти і додамо до них пасту. Перемішуємо.
  • Викладаємо на сковороду до цибулі квасолю і рясно приправляємо спеціями. Страва має бути досить пікантним.
  • Додаємо в лобіо заправку і залишає нудитися на вогні 10 хв.
  • Знімаємо і гарячим подаємо до столу.
  • Приємного апетиту!