Грибний суп з заморожених грибів – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково

Дуже смачний грибний суп-пюре з заморожених грибів

Із заморожених грибів можна приготувати дуже смачний суп-пюре. Такий суп має прекрасний смак, гарно виглядає і є дуже поживним. Для насиченості смаку і створення кремової консистенції у цей суп додаються вершки і вершкове масло. Готується суп швидко і легко.

Інгредієнти:

  • Відварна картопля – 4 шт.
  • Гриби морожені – 400 р.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Вершки – 1 л.
  • Вершкове масло – для обсмажування.
  • Сіль і кріп – за смаком.

Процес приготування:

  • Заздалегідь розморозьте будь-яким способом гриби для супу.
  • Картопля очистіть від шкірки, промийте і відваріть до готовності в підсоленій воді.
  • Поки готується картопля, очистіть цибулину і поріжте маленькими шматочками.
  • На сковорідці розігрійте вершкове масло і обсмажте на ньому нарізану цибулю і розморожені гриби.
  • Обсмажені з цибулею гриби перекладіть в окремий посуд і подрібніть заглибним блендером або в чаші кухонного комбайна.
  • З відварного картоплі зробіть пюре і змішайте його з подрібненими грибами.
  • Вершки закип’ятити в окремій каструльці.
  • Кипяченые вершки налити в картопляно-грибне пюре і ще раз блендером трохи перемішайте і збийте.
  • Приготовлений суп-пюре посоліть і можете для посилення смаку додати грибну приправу в кубиках.
  • Суп розлийте по чашках, декоруйте свіжою зеленню, шматочками грибів і подайте до столу з сухариками або грінками.
  • Приємного апетиту!