Заморожені гриби завжди будуть для вас паличкою-виручалочкою, оскільки вони відмінно переносять заморожування і практично не втрачають своїх смакових якостей. З грибів можна приготувати багато страв. Але зверніть особливу увагу, звичайно ж, на грибний суп із заморожених грибів. Це відмінний варіант першого страви, ніжний і смачний, який припаде до смаку в будь-який час року і в будь-яку погоду.
Дуже смачний суп із заморожених грибів з вермішеллю
У даному рецепті вам пропонується зварити грибний суп з додаванням вермішелі. Він готується швидко, просто і прекрасно різноманітить ваше щоденне меню. Готувати його можна з різних видів морожених грибочків.
Час приготування – 40 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти
- Гриби заморожені 500 гр.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вермішель 100 гр. (павутинка, одна жменя)
- Вода 3 л.
- Масло рослинне для смаження
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Всі овочі для супу очистіть і промийте під проточною водою. Цибулину наріжте маленькими кубиками.
- Моркву наріжте тоненькими напівкружечками.
- Картоплю порізати середніми шматочками.
- У каструлю для варіння супу налийте 3 літри води, покладіть в неї нарізану картоплю і на невеликому вогні і під закритою кришкою зваріть до напівготовності.
- Будь-яким способом (в холодній воді або мікрохвильовці) розморозьте гриби.
- Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і обсмажте на ньому цибулю. Потім додайте до цибулі моркву і смажте овочі до м’якого стану.
- Покладіть в сковорідку до цибулі і моркви розморожені гриби і обсмажте до золотистого кольору. Обсмажені гриби з овочами перекладіть в каструлю і варіть до повної готовності картоплі ще 10-15 хвилин.
- Суп по своєму смаку посипте сіллю і перцем і обов’язково спробуйте. За 5 хвилин до закінчення варіння всипте в каструлю жменю вермішелі. Подайте приготований грибний суп зі свіжою зеленню і сметаною.
Приємного апетиту!