Грибний суп з заморожених грибів – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково

Заморожені гриби завжди будуть для вас паличкою-виручалочкою, оскільки вони відмінно переносять заморожування і практично не втрачають своїх смакових якостей. З грибів можна приготувати багато страв. Але зверніть особливу увагу, звичайно ж, на грибний суп із заморожених грибів. Це відмінний варіант першого страви, ніжний і смачний, який припаде до смаку в будь-який час року і в будь-яку погоду.

Дуже смачний суп із заморожених грибів з вермішеллю

У даному рецепті вам пропонується зварити грибний суп з додаванням вермішелі. Він готується швидко, просто і прекрасно різноманітить ваше щоденне меню. Готувати його можна з різних видів морожених грибочків.

Час приготування – 40 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти

  • Гриби заморожені 500 гр.
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вермішель 100 гр. (павутинка, одна жменя)
  • Вода 3 л.
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  • Всі овочі для супу очистіть і промийте під проточною водою. Цибулину наріжте маленькими кубиками.
  • Моркву наріжте тоненькими напівкружечками.
  • Картоплю порізати середніми шматочками.
  • У каструлю для варіння супу налийте 3 літри води, покладіть в неї нарізану картоплю і на невеликому вогні і під закритою кришкою зваріть до напівготовності.
  • Будь-яким способом (в холодній воді або мікрохвильовці) розморозьте гриби.
  • Розігрійте сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і обсмажте на ньому цибулю. Потім додайте до цибулі моркву і смажте овочі до м’якого стану.
  • Покладіть в сковорідку до цибулі і моркви розморожені гриби і обсмажте до золотистого кольору. Обсмажені гриби з овочами перекладіть в каструлю і варіть до повної готовності картоплі ще 10-15 хвилин.
  • Суп по своєму смаку посипте сіллю і перцем і обов’язково спробуйте. За 5 хвилин до закінчення варіння всипте в каструлю жменю вермішелі. Подайте приготований грибний суп зі свіжою зеленню і сметаною.

Приємного апетиту!