Грибний суп з заморожених грибів – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково

Простий покроковий рецепт супу з заморожених грибів з сиром

У даному рецепті вам пропонується зварити грибний суп з додаванням плавленого сирка, що додасть страві приємний вершковий смак. Сирок для супу треба вибрати якісний, інакше він погано розчиниться. Чим більше додасте сиру, тим більш смачним буде суп.

Інгредієнти:

  • Заморожені гриби – 400 р.
  • Картопля – 7 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сир – 300 р.
  • Рослинне масло – для смаження.
  • Сіль і перець – за смаком.
  • Вода – 3 л.

Процес приготування:

  • Заморожені гриби покладіть в каструлю для варіння супу і залийте 3 літрами холодної води.
  • Помістіть каструлю на великий вогонь, доведіть вміст до кипіння, зніміть пінку з поверхні і варіть на маленькому вогні під прикритою кришкою 15-20 хвилин.
  • За цей час очистіть, промийте і всі потрібні овочі.
  • Картоплю наріжте брусочками, покладіть у каструлю, на великому вогні доведіть до кипіння і потім продовжуйте варити суп на маленькому вогні ще 15-20 хвилин, прикривши каструлю кришкою.
  • Очищені цибулю і моркву наріжте невеликими шматочками.
  • Обсмажте їх до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
  • Приготовану овочеву засмажку перекладіть в каструлю з супом, перемішайте і посоліть суп по своєму смаку.
  • Плавлені сирки наріжте тонкими пластинками і порційно кладіть їх в суп, безперервно розмішуючи ложкою, щоб сир добре розчинився.
  • Грибний суп з сиром поваріть ще 5 хвилин, вимкніть вогонь і дайте йому настоятися протягом 15 хвилин.
  • Приємного апетиту!