Грибний суп з заморожених грибів – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково
Простий покроковий рецепт супу з заморожених грибів з сиром
У даному рецепті вам пропонується зварити грибний суп з додаванням плавленого сирка, що додасть страві приємний вершковий смак. Сирок для супу треба вибрати якісний, інакше він погано розчиниться. Чим більше додасте сиру, тим більш смачним буде суп.
Інгредієнти:
Заморожені гриби – 400 р.
Картопля – 7 шт.
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт.
Сир – 300 р.
Рослинне масло – для смаження.
Сіль і перець – за смаком.
Вода – 3 л.
Процес приготування:
Заморожені гриби покладіть в каструлю для варіння супу і залийте 3 літрами холодної води.
Помістіть каструлю на великий вогонь, доведіть вміст до кипіння, зніміть пінку з поверхні і варіть на маленькому вогні під прикритою кришкою 15-20 хвилин.
За цей час очистіть, промийте і всі потрібні овочі.
Картоплю наріжте брусочками, покладіть у каструлю, на великому вогні доведіть до кипіння і потім продовжуйте варити суп на маленькому вогні ще 15-20 хвилин, прикривши каструлю кришкою.
Очищені цибулю і моркву наріжте невеликими шматочками.
Обсмажте їх до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
Приготовану овочеву засмажку перекладіть в каструлю з супом, перемішайте і посоліть суп по своєму смаку.
Плавлені сирки наріжте тонкими пластинками і порційно кладіть їх в суп, безперервно розмішуючи ложкою, щоб сир добре розчинився.
Грибний суп з сиром поваріть ще 5 хвилин, вимкніть вогонь і дайте йому настоятися протягом 15 хвилин.