Грибний суп з заморожених грибів – 10 найбільш смачних рецептів з фото покроково
Простий і смачний рецепт приготування супу з заморожених лисичок
Для любителів грибних страв пропонується рецепт приготування дуже ароматного супу з морожених лисичок. Ці гриби високо цінуються і їх застосовують у багатьох кулінарних стравах. Лісічковий суп не тільки дуже смачний, але і корисний, так як ці гриби містять вітаміни і амінокислоти, що покращує зір і підвищує імунітет.
Інгредієнти:
Лисички морожені – 400 р.
Картопля – 4 шт.
Моркву і цибулю – по 1 шт.
Вода – 1.5 л.
Масло – для смаження.
Сіль і зелений лук – за смаком.
Процес приготування:
Картоплю, цибулю та моркву очистіть від шкірки і промийте під проточною водою.
Картоплини поріжте невеликими кубиками, покладіть в каструлю для варіння супу, залийте зазначеною кількістю води і поставте варитися на великому вогні.
Після початку кипіння зніміть пінку з поверхні і варіть його на маленькому вогні протягом 15 хвилин.
Цибулю наріжте невеликими кубиками, а моркву натріть на крупній тертці. Обсмажте ці овочі на вершковому маслі до золотистого кольору, тільки не пережарьте, інакше суп буде гірчити.
Попередньо розморожені лисички дрібно поріжте, перекладіть їх до смаженій цибулі і моркви і все тушкуйте на невеликому вогні протягом 15 хвилин. Вміст сковорідки постійно помішуйте ложкою.
Смажені з морквою і цибулею лисички перекладіть в каструлю до картоплі. У суп за своїм смаком додайте сіль.
Поваріть суп ще 10 хвилин на невеликому вогні, потім покладіть в нього дрібно нарізані пір’я зеленої цибулі.
Дайте супу 10-15 хвилин настоятися і можете подавати до обіду, заправивши його сметаною.