Класична збірна м'ясна солянка

Класична збірна м’ясна солянка – це не просте перше блюдо, а справжній кулінарний шедевр, який потребує досить багато різних інгредієнтів, але в підсумку його смак не залишить байдужим навіть найвибагливішого гурмана. Незважаючи на багатий склад, готується все дуже просто, так що нічого не заважає порадувати близьких новим рецептом. Його варіантів придумано ціле безліч, тому зовсім не обов’язково бігти в магазин за продуктами, можливо, все необхідне знайдеться і у вашому холодильнику.
Класична збірна солянка передбачає використання трьох різних видів м’яса. Це можуть бути будь-які копченості, філе і різні ковбасні вироби, включаючи сосиски, сардельки, балик і всі види ковбаси. Їх у супі доповнюють свіжі овочі, солоні огірки, маслини, томатна паста, зелень і ароматні приправи. Також одним з необхідних інгредієнтів є лимон, який надаєте страві пікантну кислинку.
Готувати класичну солянку можна на звичайній воді, але більш насичений смак вийде з використанням м’ясного бульйону. Також рекомендується додати в суп прянощі. Наприклад, сушену зелень і суміш різних мелених перців.
Подають збірну солянку гарячої, додаючи в тарілку ложечку сметани і прикрашаючи блюдо часточками лимона і маслинами. Також відмінним доповненням стане свіжий білий хліб або пампушки. Важливо пам’ятати, що страва виходить досить калорійним, тому тим, хто стежить за своєю фігурою, краще не занадто захоплюватися ароматним напоєм.