Розсольник в мультиварці

Розсольник в мультиварці – це смачний вітамінний суп з приємною кислинкою. Рецептів для цього першого страви так само багато, як і для борщу. Хоча основна ідея зберігається, додаткові інгредієнти постійно різняться, що дозволяє приготувати розсольник практично з будь-якого набору продуктів.
Основою для розсольнику служить стандартний симбіоз овочів (картоплю, цибулю та моркву), а також солоні огірки, які труть на дрібній тертці. Їх можна готувати разом з піджаркою або ж додавати вже в кінці приготування супу. Також в суп кладуть різноманітні крупи (рис, перловку, гречку тощо), всі види м’яса або ковбасних виробів, овочі і бобові. Однією з обов’язкових добавок до цього блюда є свіжа зелень: кріп, петрушка і зелений лук.
Приправ багато не потрібно ‒ достатньо солі, чорного перцю і лаврового листа. Додаткової заправкою для розсольнику може служити томатна паста, аджика, лечо або свіжі помідори.
Важливо при цьому знати не тільки як зварити суп в мультиварці, але і як його правильно подати. Готового супу потрібно дати добре настоятися, потім доповнити його свіжою сметаною, хлібом або сухариками.