Форель, запечена у фользі в духовці – 10 смачних рецептів покроково з фото
Покроковий рецепт приготування форелі у вершках
Форель у вершках у фользі – це дуже смачний рецепт неймовірно корисною риби! Вершки зроблять м’ясо форелі ще ніжніше так, що воно буде просто танути в роті. Дуже апетитне і корисне блюдо. Обов’язково побалуйте своїх рідних!
Порції:4
Час готування: 60 хв
Інгредієнти:
Форель – 600 гр.
Лимонний сік -50 мл
Оливкова олія – 5 ст.
Цибуля – 1 шт.
Вершки – 60 мл
Кріп – за смаком.
Сіль, перець – за смаком.
Процес приготування:
Форель очищаємо від шкірки і ріжемо на шматочки. Змащуємо її оливковою олією.
В тарілці змішуємо вершки і перець з сіллю. Занурюємо шматочки форелі в вершки цілком. І залишаємо на 20 хв., щоб рибка промаринувалася.
Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями або трохи дрібніше.
В окремій тарілці змішуємо лимонний сік і нарізану цибулю.
На форму для запікання кладемо фольгу. Викладаємо шматочки форелі, на них кладемо цибулю з лимонним соком. І заливаємо вершки.
Закриваємо фольгу. Ставимо страву в духову піч на півгодини запікати при температурі 180 градусів.
Кріп промиваємо і дрібно нарізаємо.
Дістаємо форель з духовий печі. Розкриваємо фольгу і посипаємо рибку зеленню.