Форель, запечена у фользі в духовці – 10 смачних рецептів покроково з фото

 Як приготувати ніжне і м’яке фмулі форелі?

Філе форелі в духовці у фользі – це найкращий рецепт приготування неймовірно смачного страви. Омега-3, що міститься в форелі добре впливає на роботу серця і кровоносної системи. А запікання – відмінно зберігає корисні властивості цієї рибки. Така страва обов’язково повинно бути в пап раціоні. Тим більше що готувати його дуже швидко і просто!

Порції:4

Час готування: 1 година 10 хв.

Інгредієнти:

  • Форель – 500 гр.
  • Сир пармезан – 200 гр.
  • Кріп – 1 гілочка.
  • Лимон – ½ шт.
  • Сіль, перець – за смаком.
  • Вершки – 200 гр.

Процес приготування:

  • Вершки виливаємо в глибоку миску, додаємо сік половинки лимона, солимо і перчимо їх.
  • Форель промиваємо та нарізаємо на шматочки.
  • Потім шматочки форелі в вершках з усіх боків, а потім занурюємо їх у вершки на 20 хв.
  • Сир натираємо на тертці.
  • На форму для запікання кладемо фольгу і на неї викладаємо рибу, виливаємо трохи вершків. Закриваємо фольгу щільно, щоб риба виявилася в конверті.
  • Духову піч розігріваємо до температури 200 градусів. Ставимо форму для запікання на 30 хв.
  • Потім розкриваємо фольгу, посипаємо форель сиром і відправляємо назад в духовку на 10 хв.
  • Виймаємо готову рибу. Посипаємо її подрібненим кропом.
  • Приємного апетиту!