Форель, запечена у фользі в духовці – 10 смачних рецептів покроково з фото
Як приготувати ніжне і м’яке фмулі форелі?
Філе форелі в духовці у фользі – це найкращий рецепт приготування неймовірно смачного страви. Омега-3, що міститься в форелі добре впливає на роботу серця і кровоносної системи. А запікання – відмінно зберігає корисні властивості цієї рибки. Така страва обов’язково повинно бути в пап раціоні. Тим більше що готувати його дуже швидко і просто!
Порції:4
Час готування: 1 година 10 хв.
Інгредієнти:
Форель – 500 гр.
Сир пармезан – 200 гр.
Кріп – 1 гілочка.
Лимон – ½ шт.
Сіль, перець – за смаком.
Вершки – 200 гр.
Процес приготування:
Вершки виливаємо в глибоку миску, додаємо сік половинки лимона, солимо і перчимо їх.
Форель промиваємо та нарізаємо на шматочки.
Потім шматочки форелі в вершках з усіх боків, а потім занурюємо їх у вершки на 20 хв.
Сир натираємо на тертці.
На форму для запікання кладемо фольгу і на неї викладаємо рибу, виливаємо трохи вершків. Закриваємо фольгу щільно, щоб риба виявилася в конверті.
Духову піч розігріваємо до температури 200 градусів. Ставимо форму для запікання на 30 хв.
Потім розкриваємо фольгу, посипаємо форель сиром і відправляємо назад в духовку на 10 хв.
Виймаємо готову рибу. Посипаємо її подрібненим кропом.