Заливний пиріг з рибними консервами – 9 рецептів з фото покроково

Рецепт холодцю пирога з консервами в мультиварці

Піч такі пироги в мультиварці – одне задоволення: вони чудово підходять, виходять пишними і не сухими.

Час готування: 130 хв.

Порцій: 8.

Інгредієнти:

  • Майонез – 90 г;
  • Кефір – 260 мл;
  • Борошно пшеничне – 410 г;
  • Яйця курячі – 2 шт.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Цукор – 1,5 ч. л.;
  • Розпушувач – 11 г;
  • Сайра консервована в маслі – 2 банки;
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
  • Зубчики часнику – 1-2 шт.

Процес приготування:

  • Овочі очистити, сполоснути. Цибулю дуже сильно подрібнити, часник вичавити через прес.
  • Консерви відкрити, злити масло і рибу розім’яти виделкою. Додати до цибулі з часником і перемішати.
  • У миску вбити яйця, вилити кефір з майонезом, збити.
  • Додати сіль, цукор, просіяне борошно і розпушувач. Збити міксером до повного об’єднання. Вийде в міру густе тісто.
  • Чашу мультиварки змастити соняшниковою олією. Вилити на дно половину тіста, викласти начинку рівним шаром, не доходячи до країв близько 1,5 см. Зверху вилити на начинку залишки тіста.
  • Встановити режим «Випічка» на 60 хв. і закрити кришку.
  • Після закінчення цього часу відкрити кришку, перевернути пиріг за допомогою контейнера для готування на пару на іншу сторону і випікати ще півгодини.
  • Готовий рибний заливний пиріг подавати до гарячих напоїв в якості випічки або виставити на святковий стіл у вигляді закуски, порізавши шматочками і прикрасивши майонезом і зеленню.
  • Приємного апетиту!