Заливний пиріг з рибними консервами – 9 рецептів з фото покроково
Рецепт холодцю пирога з консервами в мультиварці
Піч такі пироги в мультиварці – одне задоволення: вони чудово підходять, виходять пишними і не сухими.
Час готування: 130 хв.
Порцій: 8.
Інгредієнти:
Майонез – 90 г;
Кефір – 260 мл;
Борошно пшеничне – 410 г;
Яйця курячі – 2 шт.;
Сіль – 1 ч. л.;
Цукор – 1,5 ч. л.;
Розпушувач – 11 г;
Сайра консервована в маслі – 2 банки;
Цибуля ріпчаста – 2 шт.;
Зубчики часнику – 1-2 шт.
Процес приготування:
Овочі очистити, сполоснути. Цибулю дуже сильно подрібнити, часник вичавити через прес.
Консерви відкрити, злити масло і рибу розім’яти виделкою. Додати до цибулі з часником і перемішати.
У миску вбити яйця, вилити кефір з майонезом, збити.
Додати сіль, цукор, просіяне борошно і розпушувач. Збити міксером до повного об’єднання. Вийде в міру густе тісто.
Чашу мультиварки змастити соняшниковою олією. Вилити на дно половину тіста, викласти начинку рівним шаром, не доходячи до країв близько 1,5 см. Зверху вилити на начинку залишки тіста.
Встановити режим «Випічка» на 60 хв. і закрити кришку.
Після закінчення цього часу відкрити кришку, перевернути пиріг за допомогою контейнера для готування на пару на іншу сторону і випікати ще півгодини.
Готовий рибний заливний пиріг подавати до гарячих напоїв в якості випічки або виставити на святковий стіл у вигляді закуски, порізавши шматочками і прикрасивши майонезом і зеленню.