Вівсяне печиво в домашніх умовах – 10 рецептів з фото покроково

Простий і смачних рецепт вівсяного печива з родзинками

З сухофруктів найкращим чином поєднується з вівсяним печивом родзинки. Він додасть хрусткому печінкою соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується з натуральних продуктів і без хімічних добавок.

Інгредієнти:

  • Вівсяні пластівці – 2 ст.
  • Масло вершкове – ½ пачки.
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Родзинки – 4 ст. л.
  • Пекарський порошок – 1 ч. л.

Процес приготування:

  • Спочатку на півгодини залийте гарячою водою потрібну кількість родзинок. Потім воду злийте і охолодіть родзинки в холодильнику.
  • Вершкове масло витримайте деякий час при кімнатній температурі, щоб воно було м’яким.
  • Вівсяні пластівці подрібніть в борошно з допомогою блендера або кавомолки.
  • Розм’якшене масло помістіть в мисочку для замісу тіста і добре розітріть з цукром.
  • Потім додайте до масла яйця і перемішайте.
  • У цю суміш насипте вівсяну борошно і пекарський порошок (розпушувач).
  • Додайте замочений і охолоджений родзинки.
  • Тісто добре розмішайте.
  • Деко застеліть спеціальним папером і трохи змастіть рослинною олією.
  • Руками сформуйте з тіста невеликі колобки зробіть їх плоскими і розкладіть на деку.
  • Випікайте ваш десерт в духовці при температурі 180° С протягом 15 хвилин.
  • Ваше печиво буде розсипчастим, красивим і смачним.
  • Приємного чаювання!