Вівсяне печиво в домашніх умовах – 10 рецептів з фото покроково
Простий і смачних рецепт вівсяного печива з родзинками
З сухофруктів найкращим чином поєднується з вівсяним печивом родзинки. Він додасть хрусткому печінкою соковитість. Та й домашнє печиво краще купленого в магазині, адже воно готується з натуральних продуктів і без хімічних добавок.
Інгредієнти:
Вівсяні пластівці – 2 ст.
Масло вершкове – ½ пачки.
Яйце – 2 шт.
Цукор – 2 ст. л.
Родзинки – 4 ст. л.
Пекарський порошок – 1 ч. л.
Процес приготування:
Спочатку на півгодини залийте гарячою водою потрібну кількість родзинок. Потім воду злийте і охолодіть родзинки в холодильнику.
Вершкове масло витримайте деякий час при кімнатній температурі, щоб воно було м’яким.
Вівсяні пластівці подрібніть в борошно з допомогою блендера або кавомолки.
Розм’якшене масло помістіть в мисочку для замісу тіста і добре розітріть з цукром.
Потім додайте до масла яйця і перемішайте.
У цю суміш насипте вівсяну борошно і пекарський порошок (розпушувач).
Додайте замочений і охолоджений родзинки.
Тісто добре розмішайте.
Деко застеліть спеціальним папером і трохи змастіть рослинною олією.
Руками сформуйте з тіста невеликі колобки зробіть їх плоскими і розкладіть на деку.
Випікайте ваш десерт в духовці при температурі 180° С протягом 15 хвилин.
Ваше печиво буде розсипчастим, красивим і смачним.