Свиняча рулька, запечена в духовці – 10 смачних рецептів з фото покроково

Простий рецепт фаршированої свинячий рульки в духовці

Відмінне, ситне блюдо для гурманів і справжніх кулінарів. Якщо ви звикли купувати різні рулети для нарізки в магазині, то вам обов’язково потрібно спробувати приготувати таку страву своїми руками, воно в сотню разів перевершить будь-магазинне страву за своїм смаком.

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • Куряче м’ясо – 600 гр.
  • Зелень за смаком – пучок.
  • Сіль і перець – за смаком.
  • Цибулиння – дві жмені.
  • Спеції для м’яса – за смаком.

Процес приготування:

  • Свіжу свинячу рульку покладіть в підсолену чисту воду і залиште її на пару годин для вимочування. Потім отскоблите зі шкури весь бруд і ретельно промийте рульку під краном з проточною водою. Зробіть поздовжній надріз до самої кістки і виріжте кістка з м’яса. Кость можете залишити на бульйон або викинути, а ось м’ясо підготуйте для запікання.
  • Візьміть куряче м’ясо промийте його в проточній воді, після чого гарненько натріть спеціями зі всіх сторін. Розкладіть куряче м’ясо по м’ясу свинячий рульки, а потім дрібно порубаєте зелень і посипати нею курку.
  • У каструлю покладіть цибульне лушпиння і наберіть побільше води. Лушпиння відварюйте близько півгодини, після чого процідіть відвар. Відставте м’якоть з відваром в бік і займіться рулетом.
  • Рульку з куркою скрутіть в щільний рулет і ретельно обв’яжіть ниткою або мотузкою, придатної для духовки. Потім покладіть фаршировану рульку в глибоку ємність, яка підходить для духовки і залийте відваром цибулиння так, щоб гомілка була повністю покрита рідиною. Ємність закрийте фольгою або кришкою і увімкніть духовку.
  • Коли духовка нагріється до 180 градусів, поставте туди ємність з рулькой в цибульному відварі на три-чотири години. Готову рульку остудіть і зберігайте в холодильнику. Можете подавати її з бутербродами, картоплею або овочами – за вашим смаком.