Свиняча рулька, запечена в духовці – 10 смачних рецептів з фото покроково

Простий і смачний рецепт свинячий рульки, запечена в рукаві

Апетитна і пікантна рулька виходить при запіканні в рукаві в духовці. Не пошкодуйте свого часу і порадуйте чоловічу частину родини цим апетитним м’ясним блюдом, з ніжним м’ясом і рум’яною скоринкою.

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Гірчиця в пасті – 2 ст. л.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Перець горошком – 5 шт.
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гвоздика – 5 шт.
  • Олія оливкова – 1 ст. л.

Процес приготування:

  • Рульку добре вимочити в теплій воді, після чого отскоблите весь бруд зі шкіри і ретельно промийте в проточній воді. Рульку помістіть в об’ємну каструлю, додайте сіль і доведіть до кипіння на великому вогні. Зменшіть вогонь, зніміть піну.
  • Далі покладіть в каструлю лавровий лист, перець, а також цибулину без лушпиння і гвоздику. Прикрийте каструлю кришкою і на помірному вогні відварюйте м’ясо до готовності. Рулька не повинна залишитися сирої, але і м’ясо не повинно сильно відставати від кісточки. Готову рульку трохи остудіть.
  • Часник наріжте пластинками, зробіть на рульки надрізи і вкладіть часничок в надрізи. Потім в окремій ємності змішайте соєвий соус, гірчицю, олію і приправи за вашим смаком. Ретельно перемішайте соус і ретельно обробіть рульку з усіх боків. Продукт покладіть в рукав для запікання і зав’яжіть.
  • Духовку розігрійте приблизно до 180-200 градусів, а потім помістіть всередину гарячої духовки рульку в рукаві на деко або у формі – як вам зручніше. Можете забути про рульки мінімум на годину. Через це час розріжте рукав для запікання і дайте рульки зарум’янитися в духовці протягом півгодини.
  • Готову страву подавайте гарячим або остившім – за смаком. Можете відварити картоплю або нарізати свіжі овочі, як гарнір до цього прекрасного страви.