Суп з рибної консерви

Суп з рибних консервів виручить в ті моменти, коли потрібно
швидко приготувати обід з доступних продуктів. Блюдо виходить досить
простим, але при цьому смачним і поживним. До того ж, воно обходиться досить
дешево.
Для приготування супу підійде практично будь-яка
консервована риба: скумбрія, сайра, горбуша, сардини і пр. Щоб суп
вийшов більш жирним, можна взяти рибу в олії, в інших випадках – у власному
соку.
Ситності супу надає додавання картоплі і рису, але це
далеко не межа для кулінарної фантазії. На рибних консервах готують навіть щі і
розсольник. У цьому випадку непоганим варіантом стануть підкопчені консерви.
Технологія приготування рибного супу нічим не відрізняється від
м’ясного, крім того, що консерви слід додавати лише в самому кінці. В
якості спецій використовують чорний мелений перець, сіль, лавровий лист, а також
будь-які приправи для рибних страв.
Прикрасити суп можна подрібненою зеленню. Її можна додати
за пару хвилин до вимкнення конфорки, або ж перед подачею на стіл.