Дуже смачний кролик, запечена в духовці
Вашій увазі надається рецепт запікання кролика в духовці цілою тушкою. Це смачне блюдо ви можете приготувати для святкового столу. Рецепт нескладний.
Інгредієнти:
- Кролик – 1 тушка.
- Лимон – ½ шт.
- Майонез – 4 ст. л.
- Зерна гірчиці і сіль по 1 ст. л.
- Часник – 4 зубки.
Процес приготування:
Тушку кролика попередньо вимочуємо протягом 2-3 годин у воді з додаванням оцту (2 ст. л. на літр води).
Потім її добре промиваємо і рушником прибираємо зайву рідину.
Часник чистимо і подрібнюємо на часничниці.
В окремій мисочці змішуємо потрібну кількість майонезу із зернами гірчиці.
Додаємо до цієї суміші сіль, сік половинки лимона і подрібнений часник.
Отриманою сумішшю змащуємо тушку кролика з усіх боків і залишаємо на 1 годину для маринування.
Потім тушку покласти на деко і закриваємо шматочком фольги.
Запікаємо кролика при 190° С протягом 1,5 годин.
Подаємо до цього м’яса улюблений гарнір.
Приємного апетиту!
Сторінка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10