Як смачно приготувати м’ясо гусака шматочками в духовці?
Смачно приготувати м’ясо гусака шматочками в духовці дуже просто, якщо слідувати перевіреним рецептом. А ось приправи можна додавати за власним смаком. М’ясо гусака вийде неймовірно смачним і ароматним. Від одного погляду на нього розпалюється апетит! Просто смакота!
Порції: 8
Час приготування: 2 години
Інгредієнти:
- Гусак – 1 шт.
- Морква – 5 шт.
- Цибуля – 4 шт.
- Томатний соус – 3 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
- Рослинне масло – 100 мл
- Чебрець – 30 гр.
- Базилік – 30 гр.
- Перець чилі – 1 шт.
- Зерна гірчиці – 10 гр.
- Мелений перець – щіпка.
- Часник – 3 зубчики.
Процес приготування:
Приємного апетиту!