Ароматний салат з креветками, авокадо, часником і майонезом
Салат з креветками, авокадо, часником і майонезом – класичний смак з новими ароматними нотками, які створює пряна заправка. Такий салат виходить неймовірно смачним, поживним і дуже ефектним, з приємним рожевим відтінком. Справжній делікатес для романтичної вечері!
Порції: 2
Час приготування: 25 хв.
Інгредієнти:
- Авокадо – 1 шт.
- Помідори – 3 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Креветки (очищені) – 500 гр.
- Майонез – 3 ст. л.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Сіль, перець – за смаком.
Процес приготування:
- Промиваємо авокадо. Потім розрізаємо на 2 частини, виймаємо кісточки і дуже акуратно вирізаємо м’якоть, оскільки частина з шкіркою послужить для подачі нашого салату.
- М’якоть потрібно порізати на дрібні шматочки.
- Якщо ви взяли вже готові креветки, то просто змішайте їх з авокадо. Якщо ні, очистіть їх від панцира і відваріть в окропі 3-4 хв.
- Помідори занурюємо в окріп на 2 хв. Тепер видаляємо з них шкірку і нарізаємо на шматочки. Додаємо їх у салат.
- Часник пропускаємо через прес.
- З’єднуємо майонез, кетчуп і часник. Додаємо до них сіль і спеції. Перемішуємо.
- Заправляємо салат приготовленим соусом.
- Розкладаємо салат в половинки авокадо. Частину викладаємо в салатницю.
Приємного апетиту!