Легкий і апетитний салат з манго, авокадо, креветок
Салат з манго, авокадо, креветок – дуже легкий і апетитний фруктово-морський делікатес. Таке блюдо додасть особливу вишуканість святкового столу, а також стане відмінним рішенням для романтичної вечері. Від такої страви неможливо відірватися! Це неймовірно смачно!
Порції: 4
Час приготування: 25 хв.
Інгредієнти:
- Креветки (очищені) – 250 гр.
- Авокадо – 1 шт.
- Манго – 1 шт.
- Лимонний сік – ½ шт.
- Оливкова олія – 4 ст. л.
- Сіль, спеції – за смаком.
- Рукола – 100 гр.
Процес приготування:
- Креветки розморожуємо і смажимо на оливковій олії приблизно 2-3 хв. з обох сторін.
- Промиваємо овочі, і акуратно над тарілкою нарізаємо манго і авокадо на невеликі шматочки. Сік нам знадобиться для заправки.
- Авокадо скроплюємо соком лимона.
- Рукколу промиваємо і даємо їй обсохнути.
- З’єднуємо наші інгредієнти. Нижнім шаром кладемо листя руколи. Потім викладаємо манго і авокадо, чергуючи їх між собою і на завершення кладемо креветки. Заправляємо соком від фруктів, ложкою оливкової олії, солимо і перчимо салат.
Приємного апетиту!