Гранатовий браслет з копченою куркою на святковий стіл
Ефектна форма і приголомшливий смак багатошарового салату обов’язково сподобається вам і вашим гостям. Смак незвичний і незаяложений, а приготування не потребує багато зусиль, просто дотримуйтесь нашої покрокової інструкції і готуйте з задоволенням.
Інгредієнти:
- Буряк – 2 шт.
- Морква – 2 шт.
- Цибуля ріпка – 1 шт.
- Курка копчена– 300 р.
- Гранат великий – 1 шт.
- Часник – 2 зубці
- Картопля бульби – 3 шт.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Волоський горіх ядра – 1 стакан
- Майонез – 100 р.
- Яйце куряче – 3 шт.
- Чорний перець – за смаком
- Сіль – ½ ч. л.
Процес приготування:
Формуємо салат в такій послідовності:
- Шар картоплі (трохи його підсоліть і нанесіть соус на цей, і кожен наступний шар)
- Половина буряка
- Морква
- Крихта горіхів
- Половина курки
- Обсмажену цибулю
- Яйця (підсолити їх трохи)
- Друга частина курки
- Буряк, змішана з майонезом
6. Зверху і з боків і розкладіть щільним шаром зерна граната на отриману багатошарову красу. Дістаньте повільно склянку з центру і прикрасьте гранатом внутрішню частину. Надішліть тарілку в холодильник на 1 годину.
Приємного апетиту!