Салат " гранатовий браслет з куркою – 10 класичних покрокових рецептів з фото

Як приготувати гранатовий браслет з куркою і корейською морквою?

Ще один варіант приготування улюбленого салату. В ньому ви знайдете цікаве поєднання пікантною пряної моркви і солодкого граната. Побалуйте себе таким салатом, адже готується він просто і виглядає дуже презентабельно.

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи – 200 р.
  • Картопля відварна – 200 р.
  • Куряча грудка відварна – 200 р.
  • Гранат – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сир твердих сортів – 150 р.
  • Свіжа зелень для прикраси – 2 гілки
  • Майонез – 100 р.
  • Часник – 2 зубчики
  • Масло вершкове – 20 р.
  • Перетертий волоський горіх – 2 ст. л.
  • Печериці – 200 р.

Процес приготування:

  • Гриби поріжте на частини і посмажте на малому вогні на розпеченій з маслом сковороді. Куряче філе відварене розберіть на тонкі волокна. Цибулю очистіть і подрібніть ножем. Картопля протріть крупно на тертці.
  • Сир подрібніть на дрібних комірках терки. Горіхи поріжте дрібно ножем. З часнику приберіть лушпиння і продавіть через прес, змішати з майонезом.
  • На плоску тарілку покладіть листя салату, в центр поставте склянку вузькою частиною вниз. Викладіть навколо склянки картоплю і цибулю, полийте майонезним соусом.
  • Розкладіть куряче м’ясо і перекрийте шар соусом. Покладіть пряну моркву, гриби і горіх і знову добре промажте соусом.
  • Присипте сиром і з допомогою ложки соусу і зробіть заокруглену форму салату. Розкладіть зерна граната по верху. Приберіть склянку і поставте просочитися в холодильник на годину.
  • Подавайте салат до столу і слухайте компліменти!