Швидкий і простий рецепт котлет з рибних консервів
Смачні рибні котлети можна швидко приготувати з консервованої риби. Це блюдо не тільки смачне, але доступне і просте, так як не треба обробляти рибу або філе. Ці котлети можуть довго зберігатися. Підсумковий смак можете змінювати, додаючи до котлет овочі, рис, гречку і спеції. Для таких котлет добре підходять консерви з горбуші, тунця, сайри і сардин. Спробуйте запанірувати такі котлети в кукурудзяній муці – вийде цікавий смак.
Інгредієнти:
- Рибні консерви – 2 банки.
- Яйця – 3-4 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Білий хліб – 4-5 скибочок.
- Спеції за смаком.
Процес приготування:
- Зваріть круто яйця, охолодіть їх, почистіть і наріжте невеликими кубиками.
- Замочіть в теплому молоці або воді скибочки білого хліба і відіжміть їх.
- Почистіть цибулю і дрібно його нашаткуйте. Можна цибулю обсмажити на невеликій кількості олії.
- Відкрийте банки з консервами, злийте сік, перекладіть рибу в миску і з допомогою виделки, тільки не блендером, подрібніть їх.
- Додайте до риби віджатий хліб, нарізані яйця, цибуля і спеції.
- Фарш добре перемішайте.
- Руками сформуйте з фаршу невеликі котлетки і обваляйте їх в будь паніровці.
- Котлетки обсмажте до рум’яної скоринки. Для дітей можете приготувати їх на пару.
- Подавайте котлети з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів.
Їжте на здоров’я!