Рибні котлети – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково

Швидкий і простий рецепт котлет з рибних консервів

Смачні рибні котлети можна швидко приготувати з консервованої риби. Це блюдо не тільки смачне, але доступне і просте, так як не треба обробляти рибу або філе. Ці котлети можуть довго зберігатися. Підсумковий смак можете змінювати, додаючи до котлет овочі, рис, гречку і спеції. Для таких котлет добре підходять консерви з горбуші, тунця, сайри і сардин. Спробуйте запанірувати такі котлети в кукурудзяній муці – вийде цікавий смак.

Інгредієнти:

  • Рибні консерви – 2 банки.
  • Яйця – 3-4 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Білий хліб – 4-5 скибочок.
  • Спеції за смаком.

Процес приготування:

  • Зваріть круто яйця, охолодіть їх, почистіть і наріжте невеликими кубиками.
  • Замочіть в теплому молоці або воді скибочки білого хліба і відіжміть їх.
  • Почистіть цибулю і дрібно його нашаткуйте. Можна цибулю обсмажити на невеликій кількості олії.
  • Відкрийте банки з консервами, злийте сік, перекладіть рибу в миску і з допомогою виделки, тільки не блендером, подрібніть їх.
  • Додайте до риби віджатий хліб, нарізані яйця, цибуля і спеції.
  • Фарш добре перемішайте.
  • Руками сформуйте з фаршу невеликі котлетки і обваляйте їх в будь паніровці.
  • Котлетки обсмажте до рум’яної скоринки. Для дітей можете приготувати їх на пару.
  • Подавайте котлети з будь-яким гарніром і салатом зі свіжих овочів.

Їжте на здоров’я!