Рибні котлети – 10 дуже смачних рецептів з фото покроково

Рибні котлети з горбуші

Котлети з риби цього сорту підкорюють кожного своєю палітрою смаку. До того ж в цій рибі багато мікроелементів і вітамінів, що дуже важливо в раціоні харчування. Щоб котлети з горбуші вийшли смачними, потрібно рибу (бажано філе) перекручувати на м’ясорубці, фарш перед приготуванням охолодити, додати до фаршу свинячий бекон, а котлети обов’язково запанірувати перед смаженням.

Інгредієнти:

  • Філе горбуші – 1.2 кг
  • Свинячий бекон – 300 р.
  • Батон – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Часник – 3-4 зубки.
  • Сіль, перець і зелень за смаком.

Процес приготування:

  • Філе риби промити холодною водою і просушіть рушником. Поріжте його середніми шматочками.
  • У батона зріжте скориночку і замочіть його в теплій воді.
  • Почистіть часник і свіжу зелень подрібніть.
  • Перекрутіть на м’ясорубці філе риби, чергуючи з віджатим батоном, шматочками свинячого бекону і часником.
  • В отриманий фарш додайте яйце, нашатковану зелень і по своєму смаку сіль та перець.
  • Фарш перемішайте і кілька разів відбийте. Це значно поліпшить смак котлет.
  • Руками, змоченими в холодній воді, сформуйте красиві котлетки і добре їх обваляйте в панірувальних сухарях. Їх можна замінити борошном або крохмалем.
  • Посмажте котлети до золотистої скоринки в добре розігрітій рослинній олії.

Приємного апетиту!