Курячі рулетики з начинкою в духовці – 10 покрокових рецептів з фото

Рулетики з курки з цибулею та морквою

Дуже простий і смачний варіант корисного і ситної вечері для дорослих і дітей. Курячі рулетики з цибулею і морквою можна подавати з будь-якими крупами, макаронами або стравами з овочів.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 3 шт.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 2 головки.
  • Сіль – 2-3 щіпки.
  • Перець мелений – на кінчику ножа.
  • Улюблені приправи – за смаком.

Процес приготування:

  • Насамперед потрібно підготувати начинку. Для цього очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння, а з моркви зніміть шкірку. Овочі сполосніть під проточною водою і обсушіть паперовим рушником.
  • Цибулини розрізати на дві частини, а кожну частину наріжте на тонкі півкільця. Моркву треба натерти на спеціальній тертці для корейської моркви. Якщо у вас такий терки не виявилося під рукою – не біда, можна нарізати коренеплід на тонкі брусочки.
  • Нагрійте сковорідку, а потім додайте в неї 2-3 ложки соняшникової олії. Першим ділом потрібно обсмажити моркву протягом 10 хвилин. Потім додайте до морквині цибулю і обсмажуйте його до напівготовності. Наприкінці посоліть і поперчіть овочі і добре перемішайте.
  • Філе промийте в достатній кількості проточної води і промокніть паперовим рушником. Візьміть довгий гострий ніж і акуратно розріжте філе уздовж на 3 частини. Якщо шматочки вийшли толстоватыми, їх можна трохи відбити з одного боку.
  • На широкий край філе покладіть 1-2 столові ложки начинки і скрутіть м’ясо щільними рулетиками. Якщо ви боїтеся, що рулети можуть розвалитися, проткніть їх в 1-2 місцях зубочистками.
  • Духовка повинна бути нагріта до 200 градусів. Рулетики перекладіть у форму для запікання. Обов’язково змастіть її невеликою кількістю соняшникової олії, щоб нічого не пригоріло. Надішліть форму з рулетами в духовку хвилин на 30-35. Подавати такі чудові рулетики потрібно в гарячому вигляді.
  • Приємного вам апетиту!