Вашій увазі надається найпопулярніший рецепт вінегрету. Він готується тільки на класичній основі: варені буряк, картопля, моркву, солоні огірочки і цибулю. Тому даний рецепт по праву називають класичним.
Інгредієнти:
Буряк та цибулю – по 1 шт.
Картопля – 4 шт.
Моркву і солоний огірок – по 3 шт.
Олія соняшникова – 4-5 ст. л.
Процес приготування:
В окремих каструльках зваріть вимиті буряк, картоплю і моркву до готовності.
Відварені овочі остудіть в холодній воді і очистіть від шкірки.
Всі овочі наріжте на рівні невеликі кубики.
У посуд для приготування вінегрету першої покладіть нарізану буряк і перемішайте її з олією, щоб інші овочі не стали бордового кольору.
Солоні огірки поріжте більш дрібними кубиками, ніж інші овочі.
Ріпчасту цибулю наріжте дуже дрібно.
Огірки і цибулю додайте до вінегрету.
Блюдо посоліть за смаком, додайте ще трохи олії і перемішайте.