У даному рецепті вам пропонується приготувати цей популярний салат з консервованої або відвареною квасолею, що додасть йому ситність і зробить повноцінним другим блюдом для обіднього столу.
Інгредієнти:
Буряк і солоні огірки – 2 шт. по
Картопля – 4 шт.
Моркву і цибулю – по 1 шт.
Квасоля суха – 1 ст. (або 1 баночка консервованої).
Квашена капуста – 1 ст.
Рослинне масло – 3 ст. л.
Сіль і чорний перець за смаком.
Процес приготування:
Спочатку відваріть в окремих ємностях необхідні для вінегрету продукти. Квасоля, якщо у вас не консервована, замочити з вечора і зваріть до м’якості у воді без солі.
Відварені овочі остудіть і почистіть від шкірки.
Наріжте на невеликі однакові кубики картоплю, моркву, солоні огірочки і очищений від лушпиння цибулі.
Наріжте такими ж кубиками буряк і перемішайте її з рослинним маслом в окремій мисочці, щоб вона не забарвила інші продукти.
У посуд для приготування вінегрету покладіть квашену капусту. Якщо вона дуже кисла, то промийте її холодною водою. До капусти додати відварену квасолю або квасоля з баночки.
Потім помістіть в цю посуд всі нарізані інгредієнти.
В останню чергу покладіть у вінегрет нарізану буряк, заправлену маслом.
Вінегрет посипте сіллю і перцем за смаком і акуратно ложкою перемішайте.
Дайте приготовленому вінегрету кілька годин постояти в холодильнику, щоб настоявся і охолодився, і можете подавати до столу.