Покроковий рецепт вінегрету з горошком і квашеною капустою
Вам на замітку пропонується рецепт ситного, недорогого і смачного вінегрету з кислою капустою і зеленим горошком. Заправити його можна і соняшниковою олією та майонезом. Щоб салат вийшов різнобарвним, нашаткований буряк окремо від інших продуктів змішайте з рослинним маслом.
Інгредієнти:
Буряк, моркву і цибулю – по 1 шт.
Картопля – 3 шт.
Квашена капуста – ½ ст.
Зелений горошок – ½ баночки.
Сіль, чорний перець і масло за смаком.
Процес приготування:
Овочі (буряк, картоплю і моркву) попередньо відварити до повної готовності, тільки не переваріть, охолодіть і очистіть від шкірки.
Всі відварені овочі, крім буряків, поріжте на однакові невеликі кубики.
Солоні огірочки наріжте шматочками дрібнішими, ніж інші овочі, і додайте їх в посуд.
Цибулину очистіть від лушпиння і наріжте дуже дрібно.
Квашену капусту промийте холодною водою і також порубаєте ножем на дрібні шматочки, що додасть вінегрету акуратний зовнішній вигляд.
Очищену від шкірки буряк поріжте кубиками, покладіть в посуд для приготування салату і перемішайте її з рослинним маслом, щоб не забарвила у свій колір інші інгредієнти.
Тепер покладіть у цю посуд всі інші нашатковані овочі.
Додайте до вінегрету консервований зелений горошок.
Вінегрет посипте по своєму смаку сіллю і чорним перцем, додайте ще трохи олії і добре перемішайте.
Охолодіть вінегрет протягом кількох годин у холодильнику і, гарненько поскладавши на сервірувальне блюдо з допомогою спеціального кільця, подайте до столу.