Запечена картопля по-селянськи з грибами в духовці
Ситне і смачне блюдо для домашнього обіду. Ідеально для нього підійде молода картопля. Її, до всього іншого, не доведеться чистити. В якості спецій використовуйте пряні трави, майоран і ін.
Інгредієнти:
- 10 картоплин;
- 6 свіжих печериць;
- 100 г бекону;
- 150 г твердого сиру;
- Рослинна олія;
- Сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Картоплю помити, почистити і розрізати на четвертинки.
- Печериці добре промити і розрізати навпіл.
- Змішати гриби і картоплю в одній мисці, посолити, поперчити і приправити за смаком.
- Додати 2 ложки рослинного масла і все добре перемішати.
- Викласти весь вміст миски на деко і готувати при 200 градусах 35 хвилин.
- Бекон нарізати тонкими смужками, викласти поверх картоплі.
- Продовжувати приготування ще 7 хвилин, потім посипати страву сиром.
- Запікати 5 хвилин в тому ж режимі.