Картопля запечена в духовці

Картопля в мундирі, запечена у фользі в духовці

Картопля запечена в духовці

Для приготування не знадобиться практично ніяких додаткових інгредієнтів. При бажанні розмарин також можна виключити, але він надає страві незвичайний аромат.
Інгредієнти:

  • 10 картоплин;
  • 10 гілочок розмарину;
  • 50 мл рослинного масла;
  • Фольга;
  • Сіль.

Спосіб приготування:

  • Картоплю очистити від усіх забруднень за допомогою металевої щіточки.
  • Викласти в глибоку миску і залити олією, добре перемішати.
  • Загорнути окремо кожну картоплину в шматочок фольги разом з гілочкою розмарину.
  • Викласти на решітку (без дека) і запікати 45 хвилин.
  • Полити олією і посолити.

Картопля в духовці – це смачний і незвичайний гарнір до будь-якої страви з риби або м’яса. Якщо ж додати в рецепт овочі, м’ясо та інші складові, то  отримаєте повноцінне блюдо, яке буде і ситним, корисним.