Картопля в мундирі, запечена у фользі в духовці
Для приготування не знадобиться практично ніяких додаткових інгредієнтів. При бажанні розмарин також можна виключити, але він надає страві незвичайний аромат.
Інгредієнти:
- 10 картоплин;
- 10 гілочок розмарину;
- 50 мл рослинного масла;
- Фольга;
- Сіль.
Спосіб приготування:
- Картоплю очистити від усіх забруднень за допомогою металевої щіточки.
- Викласти в глибоку миску і залити олією, добре перемішати.
- Загорнути окремо кожну картоплину в шматочок фольги разом з гілочкою розмарину.
- Викласти на решітку (без дека) і запікати 45 хвилин.
- Полити олією і посолити.
Картопля в духовці – це смачний і незвичайний гарнір до будь-якої страви з риби або м’яса. Якщо ж додати в рецепт овочі, м’ясо та інші складові, то отримаєте повноцінне блюдо, яке буде і ситним, корисним.