Гарбуз у духовці

Гарбуз у духовці розкриває всі свої найкращі сторони, стає ще більш яскравою і ароматною. При цьому всі корисні властивості цього сонячного овоча залишаються незмінними. Додавши гарбуз в свій раціон, можна поліпшити стан шкіри, зір, налагодити травлення і підвищити гемоглобін. Всі дієтологи в один голос рекомендують готувати її як для дорослих, так і для дітей.
Ще одна принада гарбуза полягає в тому, що їй можна доповнити практично будь-яку страву. Її кладуть в салати і супи, рагу і м’ясні підливи, пироги і запіканки. Унікальний смак цього овочу дозволяє поєднувати його з солоними, так і з солодкими інгредієнтами.
Гарбуз у духовці можна запекти шматочками, змішавши з м’ясом, грибами, овочами або яким-небудь соусом. Для десерту в цьому випадку використовують мед і сезонні фрукти. Також гарбуз запікають як начинку в пироги, пиріжки та булочки.
Смачні і цікаві страви з гарбузом виходять, якщо використовувати горщик. Крім того, якою завгодно можна нафарширувати начинкою і сам гарбуз, зробивши з неї зручну ємність для випічки. Це може бути картопля, каша або рис, а також будь-які м’ясні інгредієнти. Для отримання ароматної страви гарбуз можна приправити будь-якими спеціями і прянощами.