Суп зі свинини

Суп з свинини відмінно підходить для любителів ситних м’ясних страв. Влітку ми віддаємо перевагу легким страв з овочів і фруктів, але в холодну пору року вибираємо поживну і висококалорійну їжу. Супи необхідні для нормального функціонування організму. Вони важливі для правильного, раціонального харчування, забезпечують наш організм енергією і теплом, сприяють активізації обміну речовин і кровообігу. У перших стравах з овочами міститься багато цінних поживних речовин, в супах з рисом і макаронними виробами — мінеральні речовини і крохмаль.
В морозний день почесне місце на обідньому столі з успіхом займе суп зі свинини — ароматний, насичений і зігріваючий. Приготування будь-якого першого страви починається з бульйону. Більш того, смак супу в значній мірі залежить від якості бульйону. Для його приготування використовують м’якоть, кістки, реберця і навіть внутрішні органи тварини. М’ясні продукти ретельно промивають, викладають у каструлю, заливають водою і ставлять на плиту. У процесі варіння видаляють піну, що утворюється. Готовий бульйон проціджують. Суп варять з різними продуктами-овочами, крупами, спеціями, макаронними і борошняними виробами, які додають у страву в певній послідовності. Наприклад, макарони, локшину, вермішель кладуть у суп в кінці приготування, а крупи, навпаки, додають в самому початку варіння.