Грибний суп з печериць – 10 смачних рецептів з фото покроково
Грибний суп з печериць, зварений в мультиварці
Будь суп можна з легкістю приготувати в мультиварці, навіть якщо мова йде про грибному супі. При дотриманні всіх кроків і послідовності дій, ви легко приготуєте ароматний суп з печериць у своїй мультиварці.
Інгредієнти:
Печериці – 300 гр.
Картопля – 3 шт.
Цибуля ріпчаста – ½ шт.
Морква – 1 шт.
Петрушка – ½ пучка.
Кріп – ½ пучка.
Мелений перець – за смаком.
Кухонна сіль – за смаком.
Процес приготування:
Печериці і зелень промийте в проточній воді, печериці очистити. Потім наріжте скибочками шампіньйони або четвертинками – на ваш розсуд.
Зелень дрібно порубаєте за допомогою ножа і тимчасово приберіть в бік. Слідом за зеленню займіться цибулею.
Ріпчасту цибулю очистіть, промийте, після чого наріжте його дрібними кубиками або соломкою – за вашим смаком.
Печериці, нарізані шматочками, разом з цибулею відправте в змащену маслом чашу мультиварки. Увімкніть режим «Смаження» на 10 хвилин і обсмажте гриби з цибулею до золотистого кольору.
Очищену моркву наріжте соломкою або кружечками – як вам більше подобається. Відставте інгредієнт у бік на деякий час.
Потім очистіть картопля, промийте його під проточною водою і покладіть в миску з холодною водою. Відставте в сторону і займіться грибами з цибулею.
До обсмажених грибів і цибулі додайте бульйон або воду, додайте спеції і сіль, а потім відправте в чашу мультиварки нарізану картоплю і моркву. Увімкніть режим «Суп/Кип’ятіння» на півгодини і закрийте кришку приладу.
Через півгодини мультиварка подасть сигнал про закінчення роботи режиму, отже, пора додати в суп посічену зелень і подавати обід до столу. Можете приправити суп сметанкою, сухариками або грінками.