Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково
Дуже смачна фунчоза з куркою, овочами і грибами
Фунчоза з куркою, овочами і грибами – відмінна сезонна різновид традиційного азіатського салату. Зі свіжими грибочками це блюдо заграє новими фарбами. На смак –просто дивовижно! Соковита, поживна – так і хочеться з’їсти!
Порції: 4
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти:
Фунчоза – 150 гр.
Куряче філе – 150 гр.
Гриби – 150 гр.
Цибуля -1 шт.
Морква – 1шт.
Перець – 1 шт.
Сіль, перець мелений – за смаком
Олія – для смаження
Соєвий соус – 4 ст. л.
Процес приготування:
Перед готуванням всі продукти добре промиваємо.
Цибулю і моркву очищаємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, а моркву натираємо на тертці побільше.
Перець розрізаємо на дві половинки і выскребаем зсередини все насіння. Нарізаємо перець смужками невеликої товщини.
Курку також потрібно порізати на маленькі квадратики.
Розігріваємо сковороду. Змащуємо її маслом і смажимо цибулю, поки він не стане прозорим.
Гриби наріжте довільно на невеликі частини.
Тепер додаємо курячі шматочки і продовжуємо смажити.
Засипаємо болгарський перець, а через 5 хв. додаємо гриби. Солимо і приправляємо. Смажимо все, ще 10 хв.
Локшину фунчозу заливаємо крутим окропом, залишаємо настоятися на 7 хв. Зливаємо воду і промиваємо локшину холодною водою.
Додаємо локшину у готову засмажку. Перекладаємо все на тарілку і заправляємо соєвим соусом. Наполягаємо салат в холодному місці близько години.