Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково

Дуже смачна фунчоза з куркою, овочами і грибами

Фунчоза з куркою, овочами і грибами – відмінна сезонна різновид традиційного азіатського салату. Зі свіжими грибочками це блюдо заграє новими фарбами. На смак –просто дивовижно! Соковита, поживна – так і хочеться з’їсти!

Порції: 4

Час приготування: 40 хв.

Інгредієнти:

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Куряче філе – 150 гр.
  • Гриби – 150 гр.
  • Цибуля -1 шт.
  • Морква – 1шт.
  • Перець – 1 шт.
  • Сіль, перець мелений – за смаком
  • Олія – для смаження
  • Соєвий соус – 4 ст. л.

Процес приготування:

  • Перед готуванням всі продукти добре промиваємо.
  • Цибулю і моркву очищаємо. Нарізаємо цибулю півкільцями, а моркву натираємо на тертці побільше.
  • Перець розрізаємо на дві половинки і выскребаем зсередини все насіння. Нарізаємо перець смужками невеликої товщини.
  • Курку також потрібно порізати на маленькі квадратики.
  • Розігріваємо сковороду. Змащуємо її маслом і смажимо цибулю, поки він не стане прозорим.
  • Гриби наріжте довільно на невеликі частини.
  • Тепер додаємо курячі шматочки і продовжуємо смажити.
  • Засипаємо болгарський перець, а через 5 хв. додаємо гриби. Солимо і приправляємо. Смажимо все, ще 10 хв.
  • Локшину фунчозу заливаємо крутим окропом, залишаємо настоятися на 7 хв. Зливаємо воду і промиваємо локшину холодною водою.
  • Додаємо локшину у готову засмажку. Перекладаємо все на тарілку і заправляємо соєвим соусом. Наполягаємо салат в холодному місці близько години.
  • Приємного апетиту!