Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково

Як приготувати фунчозу з куркою і овочами в мультиварці?

Рецепт фунчозы з куркою і овочами в мультиварці – це смачний і поживний салат азіатської кухні. Для його приготування дуже зручно використовувати сучасну кухонну техніку. Так страва готується набагато швидше, і воно зберігає всі корисні властивості. Це простий і апетитний рецепт, з яким впоратися кожен!

Порції:4

Час готування: 35 хв.

Інгредієнти:

  • Свіжі огірки – 2 шт.
  • Курка – 200 гр.
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, перець – за смаком
  • Коріандр – за смаком
  • Рослинне масло – для смаження

Процес приготування:

  • Свіжі огірки миємо й розрізаємо їх навпіл, а потім режим тонкою соломкою. Засипаємо огірки сіллю, щоб вони пустили сік. Залишаємо на 30 хв.
  • М’ясо курки промиваємо водою і розрізаємо на шматочки смужками невеликої товщини. Вливаємо в тарілку соєвий соус і викачуємо в ньому шматочки, щоб вони злегка просочилися.
  • Включаємо мультиварку, змащуємо чашу рослинним маслом і викладаємо курячі шматочки разом з соусом. Встановлюємо режим «смаження», вибираємо час 20 хв. Закриваємо кришку мультиварки.
  • Приступаємо до овочів. Добре промиваємо. Нарізаємо цибулю півкільцями. Моркву натираємо на терці побільше. Перець очищаємо від насіння, ріжемо його тонкими смужками.
  • Засипаємо овочі в чашу до курки. Перемішуємо і обсмажуємо 10 хв.
  • Перед самим приготуванням, за 2-3 хв. засипаємо пропущений через прес часник.
  • Для локшини закипятим воду і заллємо її окропом на 5 хв. Потім зливаємо воду. Промиваємо локшину під холодною водою.
  • Наша курка і овочі готові. Перекладаємо все в тарілку. Додаємо локшину, огірки і спеції, солимо блюдо.
  • Приємного апетиту!