Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково
Як приготувати фунчозу з куркою і овочами в мультиварці?
Рецепт фунчозы з куркою і овочами в мультиварці – це смачний і поживний салат азіатської кухні. Для його приготування дуже зручно використовувати сучасну кухонну техніку. Так страва готується набагато швидше, і воно зберігає всі корисні властивості. Це простий і апетитний рецепт, з яким впоратися кожен!
Порції:4
Час готування: 35 хв.
Інгредієнти:
Свіжі огірки – 2 шт.
Курка – 200 гр.
Фунчоза – 200 гр.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Соєвий соус – 4 ст. л.
Часник – 1 зубчик
Сіль, перець – за смаком
Коріандр – за смаком
Рослинне масло – для смаження
Процес приготування:
Свіжі огірки миємо й розрізаємо їх навпіл, а потім режим тонкою соломкою. Засипаємо огірки сіллю, щоб вони пустили сік. Залишаємо на 30 хв.
М’ясо курки промиваємо водою і розрізаємо на шматочки смужками невеликої товщини. Вливаємо в тарілку соєвий соус і викачуємо в ньому шматочки, щоб вони злегка просочилися.
Включаємо мультиварку, змащуємо чашу рослинним маслом і викладаємо курячі шматочки разом з соусом. Встановлюємо режим «смаження», вибираємо час 20 хв. Закриваємо кришку мультиварки.
Приступаємо до овочів. Добре промиваємо. Нарізаємо цибулю півкільцями. Моркву натираємо на терці побільше. Перець очищаємо від насіння, ріжемо його тонкими смужками.
Засипаємо овочі в чашу до курки. Перемішуємо і обсмажуємо 10 хв.
Перед самим приготуванням, за 2-3 хв. засипаємо пропущений через прес часник.
Для локшини закипятим воду і заллємо її окропом на 5 хв. Потім зливаємо воду. Промиваємо локшину під холодною водою.
Наша курка і овочі готові. Перекладаємо все в тарілку. Додаємо локшину, огірки і спеції, солимо блюдо.