Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково

Простий і смачний рецепт фунчозы з куркою і овочами по-корейськи

Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи – це неймовірний делікатесний салат по традиційному корейському рецептом. Він точно здивує ваших рідних і гостей. Смачний, поживний, з пряним ароматом – справжній кулінарний шедевр для святкового столу!

Порції:4

Час приготування: 40 хв.

Інгредієнти:

  • Фунчоза – 150 гр.
  • Філе курки – 200 гр.
  • Перець – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лук фіолетовий – 1 шт.
  • Огірок (невеликий) – 1 шт.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія

Процес приготування:

  • Цибулину позбавляємо від лушпиння, нарізаємо його невеликими півкільцями і пасеруємо на рослинній олії.
  • Куряче філе миємо й нарізаємо на шматочки смужками. Додаємо їх до цибулі і смажимо.
  • Тепер додамо соєвий соус, добре перемішати продукти і тримаємо на помірному вогні ще 5 хв.
  • Для приготування локшини фунчозы закипятим воду. Заллємо її окропом і наполягаємо 5 хв. Тепер зливаємо воду, охолоджуємо локшину під холодною водою.
  • Перекладаємо всі продукти в миску. Перемішуємо.
  • Моєму і режим шматочками огірки.
  • Натираємо моркву на крупній тертці, перець ріжемо тонкими смужками, і обсмажуємо овочі на сковороді.
  • Додаємо моркву і перець в салат.
  • Солимо наше блюдо і приправляємо перцем. Розмішуємо готовий салат.
  • Приємного апетиту!