Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково
Простий і смачний рецепт фунчозы з куркою і овочами по-корейськи
Фунчоза з куркою і овочами по-корейськи – це неймовірний делікатесний салат по традиційному корейському рецептом. Він точно здивує ваших рідних і гостей. Смачний, поживний, з пряним ароматом – справжній кулінарний шедевр для святкового столу!
Порції:4
Час приготування: 40 хв.
Інгредієнти:
Фунчоза – 150 гр.
Філе курки – 200 гр.
Перець – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Лук фіолетовий – 1 шт.
Огірок (невеликий) – 1 шт.
Соєвий соус – 4 ст. л.
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія
Процес приготування:
Цибулину позбавляємо від лушпиння, нарізаємо його невеликими півкільцями і пасеруємо на рослинній олії.
Куряче філе миємо й нарізаємо на шматочки смужками. Додаємо їх до цибулі і смажимо.
Тепер додамо соєвий соус, добре перемішати продукти і тримаємо на помірному вогні ще 5 хв.
Для приготування локшини фунчозы закипятим воду. Заллємо її окропом і наполягаємо 5 хв. Тепер зливаємо воду, охолоджуємо локшину під холодною водою.
Перекладаємо всі продукти в миску. Перемішуємо.
Моєму і режим шматочками огірки.
Натираємо моркву на крупній тертці, перець ріжемо тонкими смужками, і обсмажуємо овочі на сковороді.
Додаємо моркву і перець в салат.
Солимо наше блюдо і приправляємо перцем. Розмішуємо готовий салат.