Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково

Курка теріякі з овочами і фунчозой

Курка теріякі з овочами і фунчозой – дуже простий рецепт азіатської кухні. Це дуже смачне, соковите блюдо, а соус теріякі володіє особливим ніжним ароматом. Його можна купити або приготувати самим. Вийде шалено апетитно!

Порції: 4

Час готування: 1 година 10 хв.

Інгредієнти:

  • М’ясо курки – 500 гр.
  • Соус теріякі – 70 мл
  • Фунчоза – 200 гр.
  • Перець, сіль – за смаком
  • Кунжут – 10 гр.
  • Рослинна олія – 40 мл
  • Зелена цибуля – 15 гр.

Процес приготування:

  • Куряче м’ясо промиваємо та нарізаємо шматочками. Заливаємо їх соусом теріякі і масажуємо шматочки, щоб вони просочилися соусом.
  • Обсмажуємо курячі шматочки на рослинному маслі.
  • Фунчозу варимо в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Намагайтеся не перетримати, інакше локшина розвариться. Зливаємо рідину.
  • Додаємо локшину до курки, перемішуємо. Смажимо пару хвилин, потім вимикаємо вогонь і залишаємо на 5 хв., щоб фунчоза просочилася соусом.
  • Викладаємо все в миску. Цибуля промиваємо та нарізаємо кільцями. Засипаємо його в миску, додаємо кунжут, перець і солимо все блюдо за смаком. Розмішуємо.
  • Приємного апетиту!