Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково
Курка теріякі з овочами і фунчозой
Курка теріякі з овочами і фунчозой – дуже простий рецепт азіатської кухні. Це дуже смачне, соковите блюдо, а соус теріякі володіє особливим ніжним ароматом. Його можна купити або приготувати самим. Вийде шалено апетитно!
Порції: 4
Час готування: 1 година 10 хв.
Інгредієнти:
М’ясо курки – 500 гр.
Соус теріякі – 70 мл
Фунчоза – 200 гр.
Перець, сіль – за смаком
Кунжут – 10 гр.
Рослинна олія – 40 мл
Зелена цибуля – 15 гр.
Процес приготування:
Куряче м’ясо промиваємо та нарізаємо шматочками. Заливаємо їх соусом теріякі і масажуємо шматочки, щоб вони просочилися соусом.
Обсмажуємо курячі шматочки на рослинному маслі.
Фунчозу варимо в підсоленій воді, як зазначено на упаковці. Намагайтеся не перетримати, інакше локшина розвариться. Зливаємо рідину.
Додаємо локшину до курки, перемішуємо. Смажимо пару хвилин, потім вимикаємо вогонь і залишаємо на 5 хв., щоб фунчоза просочилася соусом.
Викладаємо все в миску. Цибуля промиваємо та нарізаємо кільцями. Засипаємо його в миску, додаємо кунжут, перець і солимо все блюдо за смаком. Розмішуємо.