Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково

 Смачний салат фунчоза з копченою куркою і овочами

Фунчоза з копченою куркою і овочами – це різновид класичного корейського салату. Це страва давно завоювало популярність далеко за межами Азії. Воно має насичений, соковитий смак, від якого просто неможливо відірватися. Таке блюдо гідно королівського столу!

Порції:4

Час готування: 35 хв.

Інгредієнти:

  • Курка (копчена) – 250 гр.
  • Локшина фунчоза – 200 гр.
  • Перець – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Процес приготування:

  • Копчену курочку нарізаємо на маленькі шматочки.
  • Чистимо цибулину від лушпиння. Тепер очищаємо моркву. Змішуємо їх і обсмажуємо до м’якого стану на рослинному маслі.
  • Перець розрізаємо на половинки, выскребаем зсередини все насіння. Нарізаємо його тонкими смужками і смажимо кілька хвилин на сковороді.
  • Часник пропустимо через прес. Змішаємо його з перцем і ще посмажимо овочі 2-3 хв.
  • Локшину заллємо окропом і залишимо на 5-7 хв, щоб вона розм’якла. Після цього зіллємо воду. І промиємо локшину холодною водою.
  • Змішуємо всі готові інгредієнти для нашого салату: цибулю і моркву, часник з перцем, локшину і шматочки копченої курки.
  • Солимо і приправляємо перцем готову страву.
  • Порада: Для краси можна посипати салат зеленню і кунжутним насінням.

    Приємного апетиту!