Фунчоза з куркою і овочами – 9 рецептів салату з фото покроково
Смачний салат фунчоза з копченою куркою і овочами
Фунчоза з копченою куркою і овочами – це різновид класичного корейського салату. Це страва давно завоювало популярність далеко за межами Азії. Воно має насичений, соковитий смак, від якого просто неможливо відірватися. Таке блюдо гідно королівського столу!
Порції:4
Час готування: 35 хв.
Інгредієнти:
Курка (копчена) – 250 гр.
Локшина фунчоза – 200 гр.
Перець – 1 шт.
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Рослинна олія для смаження
Процес приготування:
Копчену курочку нарізаємо на маленькі шматочки.
Чистимо цибулину від лушпиння. Тепер очищаємо моркву. Змішуємо їх і обсмажуємо до м’якого стану на рослинному маслі.
Перець розрізаємо на половинки, выскребаем зсередини все насіння. Нарізаємо його тонкими смужками і смажимо кілька хвилин на сковороді.
Часник пропустимо через прес. Змішаємо його з перцем і ще посмажимо овочі 2-3 хв.
Локшину заллємо окропом і залишимо на 5-7 хв, щоб вона розм’якла. Після цього зіллємо воду. І промиємо локшину холодною водою.
Змішуємо всі готові інгредієнти для нашого салату: цибулю і моркву, часник з перцем, локшину і шматочки копченої курки.
Солимо і приправляємо перцем готову страву.
Порада: Для краси можна посипати салат зеленню і кунжутним насінням.