Хрусткі і швидкі малосольні огірки в пакет з часником і кропом – 8 рецептів з фото покроково
Дуже швидкий рецепт малосольних огірків з часником, кропом і оцтом
Вам пропонується рецепт приготування цих смачних огірочків з додаванням оцту, який додасть закуски смак маринованих, прискорить приготування і максимально розкриє аромат кропу і часнику. Оцет краще використовувати яблучний. Таким способом можна засолювати огірки як невеликі, так і великі.
Інгредієнти:
Огірки – 1 кг
Сіль і цукор – по 1 ст. л.
Оцет яблучний 6% – 2 ст. л.
Зубки часнику – 4 шт.
Процес приготування:
Огірочки замочіть на 2 години в холодній воді, хоча свіжі можна солити і без попереднього замочування.
Огірочки помийте під водою з крана, видаліть з обох сторін кінчики і наріжте на чотири поздовжніх шматочка кожен овоч. У великих огірків видаліть шкірку і насіння.
Підготовлені огірки складіть у цілий і міцний пакет.
Свіжу зелень (кріп, листя петрушки і кінзи за бажанням) промийте, просушіть паперовою серветкою і дрібно наріжте.
Часник почистіть від лушпиння і наріжте на тоненькі пластинки.
Зелень і часник перекладіть в пакет до огірків.
Огірки посипте вказаним у рецепті кількістю солі і цукру і додайте до них яблучний оцет.
Пакет щільно закупорьте і кілька разів струсніть для рівномірної засолювання і розподілу часнику і зелені між огірками.
Ваше пікантне блюдо буде готове через 10-15 хвилин, але через 2-3 години смак таких огірочків помітно покращиться.