Суп харчо з яловичиною класичний – 9 рецептів харчо з рисом, картоплею з фото покроково
Простий і смачний рецепт супу харчо з томатною пастою
Замінимо пюре з аличі і використовуємо томатну пасту, яка додасть страві необхідну кислинку. Тут немає засмажених овочів, ми зможемо приготувати харчо, зберігаючи максимальну користь овочів.
Інгредієнти:
Яловичина – 500 р.
Морква – 1 шт.
Рис довгозернистий пропарений – 1 стакан.
Волоський горіх ядра – 120 р.
Цибулина – 2 шт.
Томатна паста – 3 ст. л.
Зелень (петрушка, кріп) – 1 пучок.
Часник – 5 зубчиків.
Коріандр мелений – 1 ч. л.
Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
Сіль і перець – за смаком.
Лавровий лист – 3 шт.
Процес приготування:
М’ясо яловичини трохи проварюємо, промиваємо, добре промиваємо каструлю. Назад укладаємо м’ясо, заливаємо свіжу воду і варимо 1,5 години.
Рис промийте холодною водою. Горіхи переберіть від сміття та підсушіть на сковороді без олії 10 хвилин.
Зубчики часнику очистіть і пропустіть через землянку, об’єднайте з ядрами горіхів і потолките до кашки.
Зварене м’ясо зніміть з кістки, порвіть на шматки і знову покладіть в каструлю. Додайте томати і тримайте на вогні 10 хвилин.
Моркву наріжте кубиками і покладіть в каструлю, туди ж відправте цибулю, нарізану кільцями уздовж. Поваріть овочі 15 хвилин
Далі закладаємо в суп рис і горіхову заправку. Через 10 хвилин додайте в суп спеції і перець і залиште готуватися 10 хвилин.
Подрібніть вимиту і підсушену зелень, закиньте в суп і дайте покипіти 2 хвилини. Супу, після приготування, важливо постояти 15 хвилин під закритою кришкою для придбання насиченості смаку.