Суп харчо з яловичиною класичний – 9 рецептів харчо з рисом, картоплею з фото покроково
Рецепт супу харчо з яловичини з рисом і картоплею
Кулінарний шедевр з російськими нотками – більш звичний варіант харчо для тих, хто не дуже любить експерименти, але любить смачно і ситно поїсти. В рецепті використовуємо м’ясо яловичини, якщо у вас на кістки — обробляти не варто, кость дасть більше навару.
Інгредієнти:
Яловичина – 500 р.
Соус ткемалі – 3 ст. л.
Картопля – 3-4 шт.
Рис – 1/2 склянки.
Цибулина – 1 шт.
Томатна паста – 1 ст. л.
Петрушка – 1 пучок
Олія соняшникова – ½ ст. л.
Часник – 1 зубчик.
Сіль і перець – за смаком.
Процес приготування:
Каструлю на 3 літри заповніть водою на 2/3 і покладіть шматки яловичини, нарізані великими кубиками, лаврушку і 1 ч. л. солі. Варіть після закипання на середньому вогні 30 хвилин.
Начистіть і вимийте бульби картоплі, подрібніть його кубиком. Петрушку вимийте і наріжте, додайте до неї дрібно порубаний часник. Цибулину очистіть і дрібно наріжте.
Яловичину викладіть з каструлі, бульйон процідіть в іншу ємність. Вимийте каструлю, поверніть бульйон назад до неї і поставте на вогонь. Додайте картоплю і рис.
На гарячій сковороді з гарячим маслом обсмажте цибулю і шматочки яловичини 3 хвилини, помішуючи.
Додайте вміст сковорідки в суп, покладіть томатну пасту і варіть 1 хвилину. Додайте петрушку з часником, посоліть і поперчіть за необхідності.
Суп-харчо повинен постояти 10-15 хвилин після приготування, щоб стати більш насиченим. Розливайте в глибокі миски і насолоджуйтеся!